Näyttävät sivulaineet - HAIR TUTORIAL 3/3

torstaina, helmikuuta 25, 2016Nyt on kolmannen kampaustutoriaalin vuoro, edelliset kaksi oli löysä niskanuttura, joka löytyy täältä, ja juhlava ponnari, jonka postaus on täällä. Tää viimeisin kampaus on mun suosikki, koska se on helppo toteuttaa ja samalla saa kaikista näyttävimmän lopputuloksen aikaan näistä kolmesta.

Nää kaikki kolme kampausta on tehty siis samaan kiharapohjaan ja sillä idealla, että ohjeet on yksinkertaiset ja lopputulos silti juhlava.
Aloita tekemällä reilu sivujakaus kammalla jommalle kummalle puolelle, kumpi tuntuu enemmän omalta. Jos tuntuu, ettei hiukset millään taivu jakaukseen, ota osio kerrallaan ja tupeeraa niitä hieman. Siloittele lopuksi kammalla ja lakalla jakaus siistiksi.

Siirrä kaikki hiukset sille puolelle, mihin suurin osa hiuksista käännettiin jakauksella ja kampaa hiukset toisen korvan taakse sileästi kohti niskaa. Kiinnitä hiukset niskasta muutamalla pinnillä, niin että ne pysyvät siististi paikallaan. Työnnä pinnit hiusten tulosuuntaan, jotta ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Varmista, että hiukset on takaa jämäkästi kiinni, jotta kampaus kestää siistinä. Kampauksia tehdessä on aina hyvä käyttää sivupeiliä, jotta näät kampauksen joka puolelta.
Pyörittele ja asettele hiukset kehystämään toista puolta kasvoista ja jätä etummaiset hiukset roikkumaan kauniisti ohimolta alaspäin vapaasti. Jos hiukset ovat tasapitkät, voit kiinnittää etuosan hiuksista pinnillä hiuksien sekaan, niin että saat luotua ns. sivuotsiksen. Tässä kampauksessa pyörteestä hiuksissa on hyötyä, jolloin etummaiset hiukset nousee luontaisesti laineelle edestä.

Kampaus sopii hyvin esim. toispuoleisen mekon kans, jolloin saat korostettua itse asuakin hiuksilla.Lopuksi viimeistele kampaus lakalla. Tämä kampaus on aina näyttävä ja nopea tehdä, jos kiharat on jo valmiiksi hiuksissa. Toinen, vähän rokimpi versio tästä olis sivujakaus ranskanletillä ja suorilla hiuksilla. Sivuranskanletti on aika hankala tehdä itelle, joten kaverin avulla se onnistuu paremmin.Näitä kampaus-tutoriaaleja oli tosi kiva tehdä, vaikka kameran kans saikin vähän säätää, että kuvista tulis se olennaisin esille. Mutta toivottavasti tääkin kampaus yksinkertaisuudessaan aukeni teille. Lisäkysymykset ja postaustoiveet on aina tervetulleita. :)


-Nina

4 kommenttia

  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kampauksia ja aivan ihana blogi sinulla! :) juhlakampauksien lisäksi olisi kiva nähdä ihan arkipäivien hiustenlaitto vinkkejäkin.. Mitkä kampaukset on sulla sellasia huonon hiuspäivän tai kiireisen arkiaamun pelastajia? :) ja olisi kiva saada juttua pukeutumisesta ja tyylistäkin aina välillä - ihan vaikka asukuvienkin muodossa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan piristävä kommentti, kiitos. :) Pistän korvan taa nuo aiheet, varmasti jossain vaiheessa tulen noista kirjottamaan. Nyt kun valonmäärä lisääntyy, niin nuo asukuvat ym. on helpompi toteuttaakin.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate