Be My Valentine - HAIR TUTORIAL 1/3

keskiviikkona, helmikuuta 10, 2016
Viime viikolla testastin itelleni kolmea eri juhlakampausta, jotka on toiminu mulla hyvin erilaisissa tapahtumissa. Tässä tulis ensimmäinen kampaus tulevan ystävänpäivän kunniaksi, jolloin monella saattaakin olla jotain kivaa juhlaa tiedossa.

Mulla usein käy niin, että juhliin valmistautuessa meikkaamiseen käytän kaikessa rauhassa aikaa, samalla kuunnellen musiikkia ja fiilistellen tulevaa iltaa. Oon aina rakastanut hiustenlaittoa ja kampauksien tekoa, niin itselle kuin muillekin. Mutta siinä vaiheessa kun oon alkamassa laittaan omaa tukkaa kuntoon, tuleekin usein jo kiire. Niinpä mulla on takataskussa pari nopeaa kampausta, joiden tiedän toimivan tiukan paikan tullen.

Tää kampaus on hyvä tehdä kiharoihin, eikä haittaa, vaikka ne olis jo muutaman päivän "vanhat" laineet. Tarkoitus on kuitenkin säilyttää kampauksessa rentous, eikä tehdä sitä liian pinnintarkaksi. Näin ei haittaa, vaikka se kampaus illan mittaan vähän muuttaa muotoaankin.

Seuraavat kaks kampaustutoriaalia on siis pian myös tulollaan tänne blogiin. Ehkä joskus toteutan näitä tutoriaaleja myös videomuodossa, mikä olis huomattavasti helpompaa. Mutta toivottavasti pysytte kärryillä nytkin. Tarkentavat kysymykset on enemmän kuin tervetulleita! :)

Tarvitset tähän löysään nutturakampaukseen pinnejä, yhden hiuslenksun, tupeerauskamman ja hiuslakkaa. Aloita kampauksen teko kiharapohjaan irrottamalla molemmin puolin korvan kohdalta osiot, mitkä jää vapaaksi odottelemaan kampauksen etenemistä.
Tupeeraa halutessasi hiuspohjaa ja kiinnitä hiukset rennolle, mutta tiukalle ponnarille niskaan. Tiukka ponnari on tärkeä, jotta kampaus pysyy paikoillaan hyvin.

Kun hiukset on paikoillaan kiinnitettynä, voit vielä tupeerata niitä ennen kuin rullaat ne latvasta sisäänpäin palloksi niskaan. Kiinnitä hiukset nutturan alapuolelta muutamalla pinnillä, niin että kampaus ei irtoa.

Varmista, että pinnit pitää nutturan hyvin paikoillaan ja kiristä tarvittaessa ponnaria ja löysää kampausta nutturan sivuilta niin, että se näyttää rennolta.


Ota vapaana roikkuvista hiuksista vuorotellen kummaltakin puolelta yksi pieni osio, ja aseta ne löysästi ristiin nutturan päältä, niin että ne jää vapaasti roikkumaan peittäen nutturan keskikoloa.


Jätä sivuille pari hiusta vapaasti roikkumaan kasvojen ympärille. Kun kaikki muut vapaat hiukset on aseteltu nutturan sivuille, löysytä vielä tarvittaessa kampausta kamman avulla ja irrottele nutturan päältä irtonaisia hiuksia tekemään siitä sopivan rennon ja pörröisen näköisen.Lisää lopuksi kampaukseen lakkaa ja varmista, että se tuntuu sopivan jämäkältä, vaikka lopputulos saakin näyttää rennolta ja huolettomalta. Tää rennon juhlava kampaus sopii moneen tilanteeseen, eikä tee oloa liian laittautuneeksi. Seuraksi sopii kaulakoru tai jotkut isommat korvikset, jotka jää näkyviin kiharoiden lomasta. Toivottavasti piditte! 
Me ollaan lähdössä viettämään ystävänpäivää kahden ystävien kans Tallinnaan, tiedossa on ainakin hyvää ruokaa ja yhteistä aikaa Airbnb:n kautta vuokraamassa asunnossa ja keskustassa pyörien. Oon käyttänyt Airbnb:n palvelua pari kertaa aikasemminkin reissatessa Kroatiassa ja kokemukset on ollu pelkästään positiivisia. Otettiin asunto ihan Tallinnan keskustasta ja siellä voidaan viettää rauhassa aikaa vähän rennommissa oloissa, kuin hotellihuoneessa.

Sitä odotellessa, mukavaa viikon jatkoa!

-Nina

2 kommenttia

  1. Toiseen postaukseesi viitaten, olisi kiva nähdä kuinka nämä huulet on tehty tai mitä tuotteita olet käyttänyt. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän huulimeikkiin oon käyttänyt MAC:in huulipunaa, sävyssä Lustre. Voin tehdä joku kerta erikseen huulimeikeistä postauksen ja tarkemman listan käytetyistä tuotteista! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate