Juhlava ponnarikampaus - HAIR TUTORIAL 2/3

perjantaina, helmikuuta 19, 2016





Välillä tulee niitä päiviä, kun hiukset ei asetu oikeen millään nätisti auki ja ois kiva saada kuitenkin joku näyttävä kampaus aikaiseksi ilman sen suurempia tuunauksia. Millä saat kasvot kauniisti esille ja ilmeen juhlavaksi ilman tuskaisen pitkiä kampausohjeita?

Päälaelle asettuva kiharrettujen hiusten siisti ponnari voi kuulostaa vähän liiankin simppeliltä, mutta se toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi näyttävänä osana juhlavampaakin tilaisuutta. Nimenomaan kiharat on se juttu, mikä saa ponnarin näyttämään "ei niin arkiselta".





Jos nutturat ja muut supernaiselliset kampaukset ei tunnu omalta, niin ponnaristakin saa tehtyä juhlavan. Aloita kampaamaan kiharrettuja hiuksia niskasta ja niputa ne ponihännäksi päälaelle. Tästä tulee juhlavampi ja näyttävämpi vaikutelma, kuin keskellä päätä olevasta. Kampaamisessa voi kestää hetki, jotta lopputulos näyttää tasaiselta. Tee vedot kasvojen sivuilta yläviistoon, kohti ponihännän paikkaa. Tää vaihe on olennaisin siistin ja tyylikkään lopputuloksen aikaansaamiselle.





Siloittele käden avulla pienet suortuvat mukaan ja huolehdi etenkin niskan alueesta, jotta ponihäntä ei jää sieltä löysäksi ja niskavillat liikaa pörröttämään vapaana. Ponnarin tulee olla tiukalla, jotta kampaus ei ala valumaan ennen aikojaan. Viimeistele sporttinen kampaus pinneillä kiinnitetyllä hiusnipulla hiuslenksun ympäri, jotta lopputulos näyttää siistiltä.





Juhlava ponnari käy asuun kuin asuun, umpinaisenkin yläosan kans, eikä lopputulos oo niin
raskas kuin olis pitkillä, avonaisilla hiuksilla. Kampaus päästää kasvot ja dekolteen parhaiten esille ja juhlalookiin sopis hyvin näyttävän meikin lisäksi isot korvikset. Eikä illan aikana tanssiessa tuu varmasti kuuma. ;)

Aina juhlakampaus ei vaadi sen kummempia, monivaiheisia ohjeita, vaan tässä tapauksessa less is more. Jos kaipaat ponnariin lisää paksuutta, niin Marianne teki hiljattain postauksen kätevästä ponnarin tuuhennusvälineestä, johon pääset tästä linkistä.



Viimeisessä kuvassa sneack peakiä ens viikon 3/3 HAIR TUTORIALista. Kolmas kampaus on mun ehdoton suosikki näistä, palataan siihen viikon päästä!

Ihanaa viikonloppua,

-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate