COUSCOUS-SALAATTI

tiistaina, elokuuta 30, 2016




Salaatti on aina hyvä lisuke ruoka-annokseen, tai lisäämällä siihen proteiinia, menee sellasenaankin vaikka lounaana. Tein tän couscous-salaatin alun perin vegaaniversiona, mutta kokeilin sitä myös parmankinkun kans. Molemmat toimi hyvin ja couscous on kivaa vaihtelua vaikka pastasalaattiin.

_______


COUSCOUS-SALAATTI


couscousia 3dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
pestoa
rucolaa, lehtisalaattia
vuohenjuustoa
basilikaa
suolaa
punasipulia
parmankinkkua

_______

Keitä 3dl vettä kiehuvaksi ja kaada se couscousin päälle. Anna couscousin turvota kannen alla reilu 5min. Sekoita couscousiin ripaus suolaa. 
Sekoita isossa kulhossa rucola, salaatti, aurinkokuivatut tomaatit ja pesto. Pilko hieman punasipulia  ja lusikoi vuohenjuustoa purkista mukaan.
Kun couscous on turvonnut ja jäähtynyt, sekoita se muiden ainesten joukkoon kulhoon ja lisää lopuksi parmankinkkua, oliiviöljyä ja basilikan lehtiä päälle.

Salaatti on tosi helppo tehdä ja siitä saa kasvisversion jättämällä kinkun pois.

_______




Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate