Kaikki on niin täydellistä?

torstaina, syyskuuta 01, 2016paita - Zara / shortsit - Lindex / kengät - Toms / reppu - Asos, Glamorous / aurinkolasit - Ray-Ban

Itku, huonot uutiset ja hetkellinen "kaikki epäonnistuu fiilis". Välillä kuulee niitä kommentteja, että miks just kaikki huono sattuu yhtä aikaa, tai aina mulle käy näin. Paha olo tuntuu ja sattuu, tai epätietoisuus ahdistaa, mutta usein just niistä hetkistä syntyy jotain hyvää ja parempaa.

Harvoin kukaan kommentoi, että vitsi ku koko ajan menee niin hyvin, tai kaikki on niin täydellistä. Ei todellakaan, vaikka useimmiten blogiinkin on kivempi kirjottaa positiivisista asioista. Se ei kuitenkaan poista sitä puolta, että välillä kaikki ei ookaan niin ruusuista.

Jälkeenpäin ajateltuna kuitenkin niistä isoimmista kamppailuista, tai takapakeista oppiikin eniten. Miten hyvältä se tuntuukaan huonon päivän jälkeen huomata, että yhtäkkiä olo helpottaakin ja asiat järjestyy sinnikkään yrittämisen jälkeen.

Eletään just nyt ja tätä hetkeä, vaikka matka tähän pisteeseen ei ois joka päivä ollutkaan niin aurinkoinen. Tai jos nyt just tuntuu ihan mielettömän hyvältä, niin nauti siitä hetkestä ja muista ne jutut, mitkä on aikanaan johdattanu sut tähän pisteeseen.-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate