Favorite Sweater

keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016
paita - StanleyStella / housut - Live Wild / takki - Seppälä / kengät - Nike Air Max Thea / laukku - Tiger Of Sweden

Joka syksy meillä on poikaystävän kans tapana käydä Linnanmäellä, ees yhden kerran, jos ei oo kesällä käyty. Suurimman osan laitteiden menosta tyydyn seuraamaan vierestä, mutta vuoristorataan on aina pakko päästä. Sekin kouraisee mahan pohjasta ja mun kiljuminen varmaan pahenee vuosi vuodelta. Mutta silti siihen puiseen vuoristorataan on aina pakko päästä, ja syödä lakuja.

Sää on ollut ihanan kesäinen viimeiset pari päivää, mutta auringon laskiessa huomaa kuitenkin jo, että pitkähihainen on ihan tarpeen. Ostin kesäkuussa Amsterdamista tuon ihanan puuvillaisen paidan. Se on sopivan löysä ja ihanan pehmeä, just sellanen, kuin syksyn vaatteiden kuuluukin olla. Tollaset pehmeät ja lämpimät collaripaidat onkin mun suosikkeja tällä hetkellä. Ne on niin helppo vetästä päälle, sen kummempia miettimättä. StanleyStellalta löytyy nettisivut täältä.

Housut on myös samaiselta Amsterdamin reissulta, jotka löysin 15€ alehintaan. Polvien kohdalla on hauskat yksityiskohdat ja kangas on farkkumaista ja sopivan stretchiä.

Takki on parin vuoden takainen ostos Seppälästä. En osta sieltä juuri koskaan vaatteita, mutta tuo takki osui isosta näyteikkunasta silmään ja ostin sen saman tien sovitettuani.

Muistattehan muuten, että 8.-22.10 on Linnanmäellä valokarnevaalit, jolloin paikalla on kaikenlaista tapahtumaa ja illan kruunaa mieletön ilotulitus. Vielä ehtii nauttimaan laitteista, ennen kuin ne taas suljetaan ens kesää odottelemaan.-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate