Carli Bybel paletti - tuotearvostelu

lauantaina, syyskuuta 24, 2016

Tilaan aika harvoin netistä mitään meikkejä. Seuraan kuitenkin silloin tällöin Carli Bybelin kauneus vlogia YouTubesta ja kun hän julkaisi tän oman luomiväri- ja highlight paletin, on mua siitä asti houkutellut tilata se. Viime kuussa se tuli mua Bh Cosmeticsin sivuilla vastaan ja samantien meni tilaukseen. Sen lisäksi tilasin Wild Child -nimisen toisen luomiväripaletin, ja kokonaisuudessaan noille kahdelle tuli hintaa vajaa 30€ postikuluineen.

Paketti saapui viikon sisään tilauksesta ja tuotteet oli huolellisesti pakattu laatikkoon. Tilaus Bh Cosmeticsilta meni siis kaikin puolin sujuvasti. Sitten itse tuotteisiin ja mitä olin niistä mieltä. Carli Bybel paletin olin nähnyt kyseisen vloggaajan kanavalla jo käytössä aikaisemmin ja sitä kautta siihen ihastuinkin.

Värien koostumus on pehmeä, eikä liian puuterimainen. Pigmenttiä on hyvin ja sävyt on kaikki just sellasia mitä käytän paljon. Mulla ei oo ollu aikaisemmin highlightereita, joten nämä neljä eri sävyissään on ollut nyt päivittäin käytössä.


Kuvien meikissä käytiin kulmaluulle ylärivin mattavaaleaa, liikkuvalle luomelle sen viereistä helmiäisroosaa ja silmän ulkonurkkaan luomivärien alariviltä tokana olevaa kultaa ja sen vieressä olevaa ruskeaa helmiäistä.

Näillä sävyillä saa tehtyä ruskean kullertavan tai viininpunaisesta vaaleaan roosaan taittavan silmämeikin. Sävyt on tosi hyvin harmoniassa keskenään ja sopii hyvin just näin syksyiseenkin meikkiin.
Bh Cosmetics - Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette /
Bh Cosmetics - Wild Child, Baked Eye Shadow Palette


Wild Child paletti on astetta rohkeampi versio sävyiltään verrattuna tähän Bybelin palettiin, mutta olin hieman pettynyt värien pigmenttiin. Luomivärejä on paras käyttää primerin kans, jotta niistä saa parhaan mahdollisen irti. Värit näyttää super herkullisilta paletissa, mutta koostumus on ihan eri, kuin Bybelin paletissa.

Tähän meikkiin käytin Wild Child paletista valkoista helmiäistä hieman kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan sekä keskimmäistä persikkaista sävyä liikkuvalle luomelle.

Molemmissa paleteissa on magneettikiinnitys kannessa ja peilit. Peilit on kätevät meikatessa ja muutenkin pakkaukset on laadukkaasti tehty. Tuun tekemään vielä kattavamman arvion tosta Wild Child paletista, toivotaan et se paranis käytössä, kun siinä on niin mielettömiä sävyjä, kuten liilaa. Joten katotaan mihin siitä oikeen on.

Seuraavaksi mun pitäis uusia mun meikkisiveltimet, jotka on vähän sitä sun tätä ja jokainen vähän eri merkkiä ja laatua. Haluaisin panostaa saman sarjan siveltimiin ja ostaa kerralla laadukkaat, kuten Real Techniquesin siveltimet. Mutta ehkä alotan sivellin, pari kerrallaan, jotta ei mee ihan omaisuutta niihin.

Ihanaa viikonloppua!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate