3 Hoitotuotetta hiusten kosteutukseen

maanantaina, syyskuuta 12, 2016


Kesän jälkeen herää monesti siihen tosiasiaan, että hiukset on aika kuivat, auringon paahtamat ja muuten vaan olleet ehkä vähemmällä hoidolla. Tai jos niistä on muistanut pitää huolta, niin tulevan talven ja kylmenevän ilman vuoksi hiusten kosteuttamiseen joutuu kiinnittämään paljon huomiota.

Oon nyt hyvissä ajoin tän asian kans liikkeellä, sillä nyt mulla on jopa kolme tuotetta, jotka on tarkoitettu erityisesti hiusten kosteuttamiseen, kiillon lisäämiseen ja elinvoimaisuuden palauttamiseen.

Vaikkei hiukset nyt olis varsinaisesti mitenkään superkuivat, on niitä hyvä säännöllisin väliajoin kosteuttaa hiuksille erikseen tarkoitetuilla tuotteilla. Tää meidän Suomen ilmasto on ikävä kyllä suurimman osan vuodesta aika kuivattavaa, kun ilmankosteus on mitä on.

Kerron teille kolmesta tuotteesta, joista yks on mulle jo entuudestaan tuttu ja kaks muuta uusia.1. BP Care LUXURY MIST - Hoitosuihke pitkille ja käsitellyille hiuksille

Vaikka pullossa sanotaan "pitkille hiuksille", ei mikään estä sitä käyttämästä myöskään lyhyille. Oon esitellyt tän tuotteen täällä aikaisemminkin. Kyseessä on siis kampaamotuote, joka ravitsee ja tehohoitaa hiuksia siinä olevan arganöljyn ansiosta. Käytän tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin, tai joskus myös kuiviin, kun hiukset tuntuu erityisen kuivilta.

_______
2. XZ Tyrniöljyhoito


Tän tuotteen ostin erityisesti kuivan hiuspohjan hoitoa varten. Öljyä levitetään suoraan hiuspohjaan hieromalla ja kammataan lopuksi koko hiuksen pituuteen. Noin 15minuutin vaikutusajan jälkeen öljy huuhdotaan pois. Hoito kosteuttaa ja ennaltaehkäisee mm. hiusten kaksihaaraisten syntymistä. Tätä hiusöljyä löytyy ihan marketeiden valikoimasta.

_______
3. AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE MOISTURE - Deep treatment

Aussien syvähoitotuote on uutuus sarjassaan, joka toimii hoitoaineen sijasta, kun tarvit vähän tehokkaamman hoidon normaali pesun yhteydessä. Tuoksu oli purkin avatessa aika voimakas, mutta tuskin pestessä häiritsee. Sain tän hoitoaineen tytöiltä synttärilahjana. Joka kuukausi, puolen vuoden ajan mulle saapuu Jolie -luonnonkosmetiikkaliikkeen valikoimasta joku yllärituote. Tää tuote ei ois voinu olla ajankohtaisempi, tästä on varmasti iso apu mun hiusten kosteutusoperaatiossa. Ihana lahjaidea!

_______


hoitosuihke - BPcare LUXURY MIST / syvähoitava hoitoaine - AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE MOISTURE / tyrniöljyhoito - XZKuukauden päästä voisin palailla samojen purnukoiden kans kertomaan palautetta miten nää on vaikuttanu mun hiuksiin. Kokemuksista oon kuullut pelkkää hyvää, joten innoissani lähden testailemaan mitä mun kesän kuivattamat hiukset tykkää.-Nina

2 kommenttia

  1. Tota hoitosuihketta pitääkin kokeilla! Eikä toi tyrnikään kuulosta yhtään hullummalta. Olen käyttänyt Aussin kolmen minsan ihmettä ja todennut sen olevan todella hyvä!

    VastaaPoista
  2. Tuo BP:n hoitosuihke on aivan ihanan tuoksunen ja tosi helppo käyttää, toisin kun nuo kaks muuta vaatii vähän enemmän aikaa. Ihana kuulla kokemuksia, et sä oot jo testannutkin tota Aussien hoitoa, ens pesussa mullakin testiin. :)

    Harvoin ostan ite mitään kuulematta kokemuksia, joten kiva kun kävit Tiina kommentoimassa, tästä on varmasti hyötyä :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate