Hiukset kiinni, hiukset auki

maanantaina, syyskuuta 26, 2016
lippis - Kygo / bomber - Gina Tricot / housut -Vero Moda / t-paita - H&M


Oltiin lähdössä ihan tavalliseen tapaan sunnuntaina leffaan, vedin vaatteet päälle ja hiukset oli suihkun raikkaat, joten päätin jättää ne auki ja vetää vaan lippiksen päähän. Loppujen lopuksi sitten laitoin kuitenkin hiukset ponnarille ja menin sillä helpoimmalla vaihtoehdolla.

Useimmiten mulle käy näin, lähden liikenteeseen "hiuksetauki" -meiningillä ja päädyn kuitenkin jo ennen kotoa lähtöä laittaan ne ponnarille. Ehkä tää on joku pitkien hiuksien dilemma, tai en tiedä kärsittekö te muut pitkähiuksiset yhtään samanlaisesta pakkomielteestä. :D

Mun hiukset on pesun jälkeen tosi liukkaat ja sellaset, että niihin on pakko laittaa vähän lakkaa, jos meinaa saada ne jotenkin siistimmäksi. Latvojen suoristaminen ois toinen vaihtoehto, mutta teen sitä tosi harvoin. Joku joskus ihmetteli, mitä teen hiusten suoristajalla, kun mulla on jo valmiiksi suorat hiukset. Mutta juju onkin siinä, että ne on pesun jälkeen niin pörröset, että ne näyttää paljon siistimmiltä nopean suoristamisen jälkeen. Kuvissa en siis todellakaan oo suoristanut niitä ja se näkyy.

Kukkainen bomber löytyi Gina Tricotista. Tai oikeastaan eksyin Ginan nettikauppaan Facebookia selatessa, ne kun ujuttaa nykyään ovelasti news feediin salakavalia mainoksia just sulle sopivista tuotteista. En ollut aatellu ostavani bomberia missään muodossa, mutta tuo on niin ohut, että menee paksumman takin alle ja piristää kivasti muuten koko mustaa asua.


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate