Lupaan olla sun

tiistaina, elokuuta 16, 2016


mekko - Ted Baker / laukku - Louis Vuitton EVA / kengät - Steven Madden


Esittelin tän sinisen Ted Bakerin mekon täällä jo aikaisemmin alkukesästä, heti kun sen olin hankkinut. Ja pari viikkoa sitten se pääsi käyttöön ystäväpariskunnan häissä Aleksanterin teatterilla.

Rakastan häitä ja muutenkin tapahtumia, joihin saa laittautua, vetää viimeisen päälle ykköset niskaan ja juhlistaa yhdessä. Näissäkään häissä ei vältytty liikutuksen hetkiltä, kun morsian tuli eka kertaa esille, tai kun morsiusparin läheiset piti puheita.

Juhlat jatkui mielettömissä puitteissa ja kaikki oli just niin kaunista ja herkkää, kuin kelle tahansa häitään viettävälle toivoo.

Musta on niin ihana nähdä, kuinka ihmiset osoittaa välittämistään, on se sitten parisuhteessa, ystävälle tai tuntemattomalle. Ja häissä jos missä ilmassa aistii sen välittämisen tunnelman.

Mun ja poikaystävän, tai pitäiskö sanoa avomiehen, häät häämöttää myös lähitulevaisuudessa, sillä vuonna 2018 melkein näihin aikoihin meillä koittaa samanlaiset jännityksen tunteet.

Hääpaikka meillä on jo varattu, mutta aikalailla kaikki muu onkin sitten vasta ajatuksen tasolla. Onneksi tää kaks vuotta varmasti riittää munkinlaiselle häähöperölle ja intoilijalle suunnitteluun ja unelmointiin.

Ruoka ja musiikki on häätilan (ja tietty hääpuvun) jälkeen kärkisijoilla niissä tärkeimmissä asioissa, joten syksyn mittaan aletaan pohtimaan niitä tarkemmin.

Tunnistatteko muuten kenen biisistä tän postauksen otsikko on? Tuo biisi tuli mieleen, kun aloin kirjoittaa näistä häistä.

Musiikki on mukana mulla monessa, usein kotona en malta olla hiljaa ollessa yksin, vaan laitan biisit soimaan ja laulan mukana. Se vaan jotenkin rentouttaa ja saa ajatukset muualle. Ens lauantaina lauletaankin Pariisin Kevään biisejä Tavastialla, jee!

Ihanaa viikkoa,


Nina2 kommenttia

  1. Kaunis mekko :) Olisin halunnut kysyä minkä kokoinen mekkosi on? Olen aikeissa tilata samanlaisen verkkokaupasta ja olisi kiva kuulla mitä kokoa käytät. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun mekko on kokoa 0, eli se pienin mahdollinen.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate