Farkut pois

keskiviikkona, elokuuta 10, 2016
Aloin miettimään, kuinka paljon ihmiset käyttää kotona samoja vaatteita, kuin niitä, jotka on päällä julkisilla paikoilla. Suurin osa päivän asu -kuvista ja täällä Indiedaysillä näkyvistä asupostauksistakin on toinen toistaan ihanimmista asukokonaisuuksista näyttävien asusteiden kera. Ja ne inspiroi mua myös omaan pukeutumiseen. Mutta kuinka hauska oliskaan nähdä myös niitä ihan tavallisia, arkisia kotivaatteita, joita ainakin ite käytän suurimman osan ajasta.

Meikkipostauksissa tulee aika ajoin naturellikausia, jolloin ihmiset haluaa puhdistaa ilmaa julkaisemalla meikittömiä kuvia, joten eiköhän ois välillä myös ihan virkistävää julkaista niitä villasukka, ja kotipyjama-kuvia.

Töistä tullessa ensimmäinen mitä yleensä teen, on vaatteiden vaihto. Jotain pehmeää, löysää ja sellasta vaatetta päälle, missä on ihana käpertyä sohvalle tai helppo imuroida. Aika harva varmaan puunaa sitä sängyn alusta tiukat farkut jalassa tai se just ostettu uus mekko päällä. Vaikka aika hauska näkyhän sekin ois.

Nää kuvissa näkyvät pyjama/kesähousut on just ne mitkä päällä voi tehdä mitä vaan. Kesällä näissä tarkenee jopa astua ihan ulkosallekin. Nää pöksyt on saanu heittämällä eniten piristäviä kommentteja mun housuhistoriassa, joten edelleenkin aion vetää nämä piristyshousut jalkaan, kun siltä tuntuu. Housut on ostettu muutamia vuosia sitten Thaimaasta ja löysin ne uudestaan käyttöön pitkästä aikaa tänä kesänä. Onneks en ollu heittäny niitä menemään.

 Pirteää viikon jatkoa!


-Nina


4 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate