Taupe Backpack - Käytännöllisen kaunis reppu

maanantaina, elokuuta 22, 2016

reppu - Glamorous, Asos / aurinkolasit - Ray-Ban / shortsit & paita - Lindex / kengät - Toms


Oon omistanut repun sitten viimeksi lukiossa ja kesän aikana heräs ajatus repun tarpeellisuudesta. Kesäisin pyöräilen paljon ja laukku on aika hankala pitää mukana, usein sen kans on vaikea ajaa tai se pitää jotenkin saada köytettyä kiinni pyörään.

Nyt kun repuista on tullut lenkkareiden tapaan käytännöllisyyden lisäksi muodikkaita asusteita, löysin aika helposti omaankin makuuni sopivan vaihtoehdon, ilman "eräretki- tai salikassi-fiilistä".

Selailin netissä useita eri vaihtoehtoja kriteereillä ei liian iso, kivan mallinen vähillä ulkotaskuilla ja joku helposti muihin väreihin yhdisteltävä sävy. Herschelin reppuja tutkailin pitkään, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan Asokselta tyylikkään ja naisellisemman nahkarepun merkiltä Glamorous.

Reppu on mulla vaan vapaa-ajan käytössä, eikä esimerkiksi salikamojen kuljettamisessa, joten tilasin sellaisen repun, joka istuis mun tyyliin muutenkin. Taupe on värinä simppeli ja nahka on materiaalina tosi miellyttävä. Koko on just sopiva, ei liian pieni ja kuitenkin sen kokoinen, että siellä mahtuu kuljettamaan kirjojakin.

Nyt muistan taas, kuinka kätevää on mennä repun kanssa paikasta toiseen, kun tavaraa on mukana vähän enemmän. Vaihtoehtoja löytyy myös niin moneen lähtöön, joten oon tosi tyytyväinen ostokseeni. Hartiat kiittää ja matkanteko pyörän selässä kantamusten kans on huomattavasti mukavampaa. Ja nyt tuli todistettua, että käytännöllinenkin voi olla kaunista. ;)

Reppu pääsi testiin lauantaina, kun lähdettiin pyöräilemään Tervasaareen ja sieltä keskustaan. Päädyttiin Tähtitorninmäen puistoon syömään ja nauttimaan lämmöstä. Hetken aikaa ihan unohdin, että arki on alkanut, kun olo tuntui niin lomalaiselta lämpimän sään ansiosta.

Ens viikonloppuna järjestän ystäville mun 30v. synttärijuhlat, joten toivotaan, että saatais nauttia silloinkin vielä näistä kesäisistä lämpöasteista!


Kaunista viikon alkua,

NinaEi kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate