COPPER FOR BLUE EYES - Meikki sinisille silmille

torstaina, elokuuta 25, 2016

En noudata mitään klassisia värisääntöjä meikissä, mutta ajan kanssa oon oppinut kuitenkin kokeilemalla, mitkä sävyt ja värit sopii omiin silmiin ja iholle parhaiten.

Mun silmät on sellaset, ettei niistä erota kunnolla silmien oikeaa sävyä, paitsi kirkkaassa auringonvalossa huomaa silmien sinertävän sävyn. Meikillä pystyy kuitenkin korostamaan silmien väriä ja sävyt lämpimästä ruskeasta persikkaisen punertavaan korostaa sinistä tosi hyvin.

Ostin MACilta kuparin sävyisen luomivärinapin, jota voi hyvin käyttää vaikka ruskeassa silmämeikissä tai sellasenaan tehostevärinä. Aluksi säikähdin punertavaa sävyä luomilla, mutta kun pehmensin rajoja kullan sävyisellä luomivärillä, ei lopputulos ollut liian jyrkkä. Ja kuvissa luomiväri paletissaan näyttää paljon räikeämmältä, kuin luonnossa.
kulta - Make Up Store, Bronze / vaalea - Urban Decay, Virgin / kupari - MAC, Coppering / huulet - Make Up Store, Melon Matt


Kulmaluulle käytin vaaleaa helmiäistä, jota laitoin myös silmien sisänurkkaan. Vaalealla luomivärillä sain vaalennettua kuparista eri sävyjä, niin että sävy tummentuu asteittain sisänurkasta eteenpäin.

Keskelle liikkuvaa luomea laitoin pelkästään tätä Urban Decayn vaaleaa luomiväriä, joka keventää yksisävyistä silmämeikkiä. Yleensä en käytä näin voimakasta, kuparista sävyä kokonaan liikkuvalla luomella, mutta lopputulos oli kuitenkin hauskaa vaihtelua mun normaaliin meikkaustyyliin.

Kupariseen silmämeikkiin sopi täydellisesti Make Up Storen Matte Melon huulikynä, jonka päälle lisäsin huulikiiltoa. Mikä tahansa vaalea, tai väritön huulikiilto käy hyvin, kunhan kiiltoa on hillitysti. -Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate