The Best Of Autumn

sunnuntaina, elokuuta 28, 2016takki - Cubus / paita - Zara / housut - Vero Moda / Kengät - Adidas, Stan Smith / Laukku - Louis Vuitton, Neverfull
Pochette

Oon henkeen ja vereen kesäihminen, mutta tän hetkiset lämpötilat yhdistettyinä pimeneviin iltoihin on kyllä ihan mielettömiä. Kerrospukeutuminen, paljaat nilkat ja lämpimät, hämärtyvät illat tekee syksyn tulosta niin ihanan. Tiedättekö just sen välivaiheen, kun ulkona näyttää ja tuntuu vielä ihan kesäiseltä, mutta illan tullen tuntee jo syksyn olevan ihan lähellä.

Ostin tuon kietaisutakin viime viikolla Cubuksesta, vaikka mietin aluksi onko se liian ohut jo tulevaa syksyä silmällä pitäen. Mutta kerrospukeutumalla ja lisäämällä asuun lämpimän huivin pärjää sillä hyvin.

Murretut, maanläheiset sävyt tulee aina ajankohtaiseksi näin kesän loppuessa. Hassua, miten paljon vuoden ajat vaikuttaa myös värisävyihin, mitä tulee käytettyä. Kesällä viihdyn eniten valkoisessa ja vaalean sävyissä, kun nyt alkaa jo haluttaa tummempia ja lämpimämpiä värejä vaatteisiin.


Mukavaa sunnuntai iltaa,

Nina


2 kommenttia

  1. Hei kiitos Jenna :) Käyhän kattoon Cubuksella, eiköhän niitä sieltä vieläkin löydy. Ja värejä oli ton vihreen lisäksi ainakin beessi.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate