Golden details & Fratello take away

sunnuntaina, elokuuta 07, 2016


aurinkolasit - Ray-Ban / hame - Cubus / korvikset - Swarowski / sandaalit - Calvin Klein


Kultaiset korut ja yksityiskohdat kuuluu mun mielestä ehdottomasti kesään. Vaikka normaalisti käytän lähes poikkeuksetta pelkästään hopeisia koruja, joku siinä kullan, kesäisen rusketuksen ja auringon valon yhdistelmässä vaan toimii.

Toinen mun periaate asusteissa on less is more. Tykkään käyttää siroja ja yksinkertaisia koruja, jotka ei vie liikaa huomiota. Juhlapukeutumisessa sen sijaan käytän myös näyttävämpiä yksityiskohtia. On vaan niitä päiviäkin, kun joku isompi kaulakoru tekee just sen tarvittavan efektin tylsältä vaikuttavaan asuun.

Oon käyttänyt noita Calvin Kleinin sandaaleita tosi paljon viimeiset pari kesää, ne kun sopii niin helposti vaalea sävyisiin asuihin. Nyt vaan ei auta kuin alkaa etsimään uusia vastaavia, sillä niistä on pohjalliset jo niin kuluneet. Jos tiedätte saman tyyppisiä olevan, niin saa vinkata!

Viime viikolla aurinko paistoi ihanan lämpimästi, niin päätettiin hakea töiden jälkeen Kluuvin Fratellosta leivät ja nautittiin ne kahvin kans ulkona. Fratellosta saa mun mielestä lähes Helsingin parhaita leipiä. Täytteitä on runsaasti tuoreista raaka-aineista ja leipä on laadukasta.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!


-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate