Ombrè Lips - LIP CONTOURING

tiistaina, elokuuta 02, 2016

Mulla tulee usein sekoiteltua eri huulituotteita meikatessa huulia. Aloitan esimerkiksi tummalla huultenrajauskynällä, valitsen siihen sopivan huulipunan ja loppujen lopuksi päädyn kuitenkin vaalentamaan kokonaissävyä jollain vaalealla huulipunalla.

Ombrè Lips -tyylisessä huulimeikissä on kyse aikalailla samasta asiasta, käytetään kahta tai useampaa huulituotetta ja häivytetään niiden rajat toisiinsa. Tässä huulimeikissä aloitin rajaamalla ja värittämällä huulet Macin rajauskynällä ulkoreunoista kohti keskustaa, ja keskustaan käytin Nyxin matte lip cremeä. Nää kaks huulituotetta on aivan ihania, niin erikseen kuin yhdessäkin. Varsinkin tuo Nyxin lip cream on ihana sävy näin kesälläkin, kun haluaa huuliin jonkun luonnollisen, mutta piristävän sävyn.

Lip pencil - MAC, Vino / Lip cream - NYX Soft matte lip cream, Istanbul 

Samalla tavalla, kuin mitä tahansa huulimeikkiä tehdessä huulet kannattaa pohjustaa hyvin ja välissä painaa huulet paperiin, jos huulipunaa tulee liikaa. Tykkään jättää huulet aika mattaiseksi tässä huulimeikissä, niin että värit ei liikaa sekoitu keskenään, vaan häivytys, eli huulien contour on hallitusti tehty.

Liika huulipuna voi pilata idean ja kontrastista kahden sävyn välillä ei tarvi tehdä kovin jyrkkää, jos haluaa vain pienen efektin huuliin. Lopputuloksesta tulee kuitenkin aika hauska ja virkistävä ykssävyisiin huuliin verrattuna ja tällä saa vähän lisää kolmiulotteisuutta huuliin. Jos jollain on jotain hauskoja sävyideoita huulimeikkiin, niin kuulen mielellään!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate