Mun TOP10 MUST HAVE -kauneustuotteet

lauantaina, elokuuta 20, 2016

Jos saisin valita kymmenen must have -kauneustuotetta, niin ne ois aika pitkälti nämä, mitkä on listattuna alapuolella. Vaikka en päivittäin käyttäiskään meikkiä, niin nää jotkut jutut on vaan välttämättömiä, joita ilman ois hankala olla. Osa tuotteista on sellasia, mitä ei edes huomaa päällepäin, mut todellakin tuntee, jos sen on unohtanut.

Alotetaan vähiten tärkeimmästä ja lopetetaan lista siihen to die for -tuotteeseen.

_______


1. HIUSÖLJY

Suomen ilmasto on suurimman osan vuodesta aika kuiva, joten hiusöljy on tarpeen lähes ympäri vuoden. Jos en ehdi tehdä mitään muuta pyyhekuiville hiukselle ennen uloslähtöä, suihkautan latvoihin ainakin öljyä, jotta ne ei näytä päivän mittaan niin kuivilta ja ylimääräinen pörröisyys vähän tasoittuu. BP Care Luxury Mist on superhyvä ja ihanan tuoksuinen.

_______2. IHON SÄVYTYSVOIDE

Taas liittyen Suomeen ja kesän lyhyyteen, tää tuote on kalpeiden jalkojen pelastus. Lisäksi inhoan käyttää sukkahousuja, joten minimoin sen ongelman lisäämällä tätä Kicksin Bronzing Lotionia ja iho saa kauniin sävyn ja kosteutuksen. Tää lähtee helposti pois suihkussa ja levittyy tasaisesti.

_______3) HAJUVESI

Käytän päivittäin hajuvettä ja se on jotenkin niin itsestään selvyys, osa mua. Vaihdan merkkiä ehkä vuoden välein, mutta pysyn uskollisena samalle merkille, kunnes löydän jonkun uuden suosikin. Nyt mulla on menossa toinen pullo Nina Ricciä (L'Extase 39 Avenue Montaigne) . Tuoksu on kevyen makea ja kukkainen, jättää sopivan vahvuisen tuoksun.

_______4. KULMAKARVOJEN MUOTOILUGEELI

Tää on pieni juttu ja voi tuntua turhalta, mut ei se oo. Varsinkin, jos osa omista kulmakarvoista osottaa luonnostaan alaspäin. Tää Lumenen Eyebrow shaping wax menee listalla must have -asteikolla puolivälissä, joten tän jälkeen tulee ne kaikista tarpeellisimmat kauneustuotteet.

_______


5. VARTALOÖLJY

Taas mennään kosteutuksen puolelle, mutta tää on niin kokonaisvaltainen juttu. Normaalin kosteusvoiteen lisäksi käytän usein kesäisin vartaloöljyä, Garnier Skin Perfector Body Oil, sillä tällä saa sellasen ekstra-hehkun iholle, erilaisen kuin perusvoiteilla. Kesän paras ehostus on kosteutettu ja hehkuva iho.

_______

6. PUHDISTUSPYYHKEET

Vaikka käytän kasvojen pesuun normaalisti siihen tarkotettuja aineita ja kasvovesiä, on nää Nivean kosteuspyyhkeet reissuissa ja baari-iltojen jälkeen oikea pelastus. Niillä saa tarkasti puhdistettua kasvot ja viileänä ne raikastaa ihanasti lämmintä ihoa. Ne menee helposti laukussa ja puhdistus onnistuu kätevästi vaikka liikkuvassa autossa ilman nesteiden kans läträämistä.

_______


7. KYNSIVIILA

Mikään ei oo niin ärsyttävää, kuin kynsi, joka on lohjennut ja repii kaikkiin vaatteisiin kiinni. Jos sulla ei oo mitään geelejä kynsissä, niin tiedät tän ongelman. Joten kynsiviila on aika pakollinen juttu.

_______8. AURINKOPUUTERI

Jos laittaisin vaan yhtä meikkiä kasvoille, se olis aurinkopuuteri, tällä hetkellä mulla on käytössä Isadoran Bronzing Powder sävyssä Highlight Tan 45. Sipaisu poskille ja ympäriinsä kasvoille antaa terveen ja freessin hehkun. Sellasen pienen värin poskille, joka piristää vähän yleisilmettä.

_______


9. INVISIBOBBLE

Mun hiukset on pitkät ja ne on ihan pakko saada päivittäin kiinni. Puhelinjohtoponnarit ei revi yhtään hiuksia ja niillä pidän hiukset esimerkiksi öisin kiinni. Niin hyvä keksintö, että en osais olla ilman.

_______

10. HUULIRASVA

En ymmärrä, miten jotkut ei käytä ollenkaan huulirasvaa. Mulle se on niin tärkeä, etten pysty oleen ees yhtä työpäivää, saati yötä ilman. Oon myös nykyään tarkka merkeistä joita käytän, jotta ne ei varmasti kuivata mun huulia vaan entisestään. Urtekramin huulirasva on yks mun suosikki, jota voin suositella.

_______Siinä oli mun top 10 must have -kauneustuotteet, joita pakkaisin mukaan autiolle saarelle, jos saisin ottaa mukaan vaan 10 tuotetta. Onko teillä joku suosikki ylitse muiden, tai merkki mitä suosittelisitte muillekin?


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate