Tortillapitsa jauhelihatäytteellä

keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2016


Välillä tulee tehtyä ruokaa vähän isompi satsi ja pari päivää sitä samaa syöneenä alkaa sama annos vähän puuduttamaan. Näin kävi viimeksi jauhelihakastikkeen kans ja oli pakko keksiä joku uus kaveri sille, kuin se sama spagetti, mitä olin jo syöny kastikkeen kans.

Jääkaapista löytyi pari tortillalättyä, tomaattimurskaa ja fetajuustoa, joista synty jauhelihatortillapitsa. Laitoin tortillalätyn pohjalle tomaattimurskaa pitsapohjan tapaan ja päälle jauhelihakastiketta ja fetajuustoa. Tortillalettu ei hajonnut kastikkeen alla ja reunoista tulee ihanan rapeat uunissa. Noin 15min 200c asteessa, ja tortillapitsa oli valmis.

Tää ruoka oli nopea ja helppo vaihtoehto ja tortillaletutkin sai kokeilusta kiitettävän arvosanan normaalia kevyempänä pitsapohjana. Eihän se samalta maistu, kuin oikea pitsa, mutta silti hauska yhdistelmä. Eikä ylijäämäruoka suinkaan jäänyt syömättä, vaan katos nopeasti tortillalettujen kans.Ruuasta puheen ollen, Lunchie on uus sovellus kännykään, jolla pystyy tilaamaan ravintoloiden lounastarjoilusta ylijäävää, laadukasta ravintolaruokaa. Aplikaatio päivittää läheltä löytyvien ravintoloiden tarjonnan, joten voit ostaa samantien puhelimella haluamasi annoksen ja hakea sen.

En oo vielä ite kokeillu Lunchieta, mutta kuullut siitä pelkkää hyvää. Idea tän takana on ihan loistava, kun ravintoloiden lounastarjoilulta ylijäänyt ruoka meneekin kohtuuhinnalla jakoon, ihmisten ostettavaksi. Tää on just se vaihtoehto, kun ei jaksa töiden jälkeen alkaa tekeen ruokaa ja et innostu kaupan eineshyllyn tarjonnastakaan. Lunchien kautta saat esim. viidellä eurolla mukaan hyvää ja tuoretta ruokaa.


 -Nina

2 kommenttia

  1. Kiva postaus :) herkullista! Lunchie for the win myös!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti ja hienoa, jos sielläkin on todettu Lunchie hyödylliseksi. :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate