Details and DIY from last saturdays outfit

torstaina, maaliskuuta 17, 2016



Löysin viime lauantain juhlia varten ihanan paidan Lindexin alesta, miettien, miks ihmeessä paita myytiin niin halvalla, vielä kun niitä näytti olevan ihan hirveästi jäljellä. No, se selvis, kun katse kiinnittyi paidan trumpettihihoihin. Oon viimeks yläasteella ollessani käyttänyt trumpetti-mallisia housuja ja sen jälkeen ei oo ollu niihin palaamista. Ehkä niistä levenevistä hihoista johtuen tää paita olikin tarjolla juuri alessa.

Poolokauluksinen pitsipaita kuitenkin  houkutteli sen verran paljon, että otin haasteen vastaan, ja päätin kaventaa hihat omin kätösin ennen ystävän valmistujais/synttärijuhlia. Kangas oli joustavaa, pitsimäistä trikoota, eli ei se helpoin ommeltava. Ompelukonekin multa löytyy, mutta laiskana en jaksanut lähteä hakeen sitä vintiltä, vaan ompelin hihat käsipelillä. Lopputuloksesta tuli yllättävän hyvä ja paita kesti käytössä koko illan ja toivottavasti myös monia edessä olevia käyttökertoja.. :)



Poolokauluksisen pitsipaidan kanssa käytin musta-valkoraitaista hametta mustien sukkahousujen kanssa. Asu oli siis varsin tummasävytteinen, mutta se oli kuitenkin nyt tähän hetkeen paras vaihtoehto ja tuntui myös mukavalta päällä läpi illan.

Hameen kangas on joustavaa ja samaan aikaan paksua, joten se pysyi napakasti paikallaan ja kangas näytti silti kevyeltä ja istui hyvin. Oon jotenkin uudestaan ihastunut hameisiin, silllä viime kesää ennen ostin aina ennemmin mekkoja. Hameiden kans on kuitenkin enemmän vaihtoehtoja ja yhdistelemällä erilaiseen yläosaan ja sukkiksiin niillä voi kivasti piristää myös arkivaatteita.

Meikissä halusin korostaa huulia tummalla sävyllä ja tehdä silmiin tarkat rajaukset, mutta jättää luomivärin kuitenkin vaaleaksi ja raikkaaksi. Myös vaaleilla sävyillä voi saada aikaan näyttävän lopputuloksen, kun kasvojen pohjustus on huoliteltu ja meikin yleisilme selkeä. Meikistä en selosta tässä sen enempää, vaan lupaan tehdä siitä postauksen erikseen.

Tumman asukokonaisuuden ja huolitellun meikin viimeisteli simppeli ponnarikampaus (jonka tutoriaalin oon tehnyt tänne) ja yksinkertaiset rengaskorvakorut. Olin tähän illan juhla-asuun tosi tyytyväinen, musta on värinä vaan niin tyylikäs ja aina toimiva juhlaan kuin juhlaan.



Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate