Ei mikään itsestäänselvyys

maanantaina, maaliskuuta 21, 2016











Välillä tulee niitä hetkiä, kun ihan oikeasti alkaa miettimään kaikkea, mitä omassa elämässä on kohdillaan. Kuinka onnelliseksi pienet asiat tekee, tai joku odottamaton, kiva yllätys. Kuinka paljon sitä oikeasti arvostaa niitä kaikkia tapahtumia, mitä saa ja joutuu kokemaan. Välillä se ikävämpikin tapahtuma saattaa tuoda sen tarvittavan pysähdyksen tai saada aikaan jotain positiivista.

Viime syksynä mun poikaystävällä repes yllättäen salilla treenatessa osa rintalihaksen olkapäähän kiinnittävistä jänteistä, joka vaati loppujen lopuksi leikkauksen, jotta revennyt lihas saatiin kiinnitettyä takas paikoilleen. Harmiton päivä, joka alkoi juuri niin kuin normaali arkipäivä voi alkaa, päättyikin illan salitreenin päätteeksi sellaiseen tilanteeseen, josta seurasi useamman kuukauden toipuminen, lähes puolen vuoden pituinen matka normaalikuntoiseen käden käyttöön ja lihaksen palautumiseen.

Usein sanotaan, että vasta kun sulta puuttuu jotain, osaat todella arvostaa sen olemassa oloa. Tuo lause pätee kaikessa merkityksessään kyseiseen onnettomuuteen. Yhtäkkiä, kun sulta viedään toimintakäytöstä toinen käsi, seuraavat urheilut siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen ja alat pikku hiljaa sulatella uutta arkea ilman toista kättä, on olo alkuun aika toivoton.

Nyt tilanne on jo ihan toisenlainen, käsi on parantunut loistavasti ja lihaskuntotreenit on päässy aluilleen. On niin tärkeää ajatella sitä aikaa taaksepäin, kuinka synkältä tilanne leikkauksesta paranevan käden kanssa alkusyksystä tuntui ja missä pisteessä ollaan kuitenkin nyt.

Tuo oli vaan yks esimerkki niistä asioista, mitä meille jokaiselle varmasti tulee elämässä eteen. Niitä tilanteita, jotka oikeasti pistää ajattelemaan, ettei mitään saa pitää itsestäänselvyytenä.






Viime viikonloppuna lähdettiin viettämään aikaa pariksi päivää ystävien mökille Karkkilan lähelle. Viikonloppuna oli ihan täydellinen keli ulkoiluun. Miten hyvää tekeekään päästä aina sillon tällön hetkeksi jonnekin luonnon lähelle, missä ainoat äänet on puissa laulavat linnut, tai kuusen oksalta tipahtava lumi. Ovesta ulos astuessa voit lähteä kävelemään jään päälle ja ihmetellä vaan, kuinka kaunista ja pysähtynyttä kaikki on.

Hyvä seura, ruoka ja tollanen ympäristö on just se mitä kaipaa kiireisen viikon jälkeen. Pari muutakin reissua on seuraaville viikonlopuille tiedossa, pääsiäistä lähdetään viettään Jyväskylään ja kuun vaihteessa mennään Ouluun.


Niitä odotellessa, energistä viikon alkua ihan kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :)


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate