Helmikuun piristykset ja harmitukset

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2016


Helmikuun alussa laskiaisen kunniaksi herkuteltiin kaupan laskiaispullilla. En oo koskaan ollut itse mikään pullanleipoja, ehkä joku muisto nuoruuden kotitalouden lässähtäneistä pullista kummittelee takaraivossa. / Helmikuun alkupuolella vietin päiviä kotosalla villasukissa sairastellen, toisaalta sairastelu oli kurjaa, mutta kotona puuhastelussa oli omat kivatkin puolensa. / Tein hiustutoriaaleja tänne blogiin ja aloin pohtimaan, josko saisin vihdoin taas tehtyä jotain muutosta näille hiuksille. Mutta, en sano että mitään tapahtuu, ennen kuin oikeasti saan ajan varattua ja itteni sinne kampaajan tuoliin. ;) / Ystävänpäivä on ihana päivä vuodessa ja lähetän muutamat kortit edelleen niille tärkeille, jotka asuu vähän kauempana. Toki ystävänpäivä on ihan jokainen päivä vuodessa. <3

_______



Nää kaikki neljä kuvaa on ystävän 30-vuotissynttäreiltä. Pitkästä aikaa päästiin isommalla porukalla juhlimaan ja nautittiin hyvästä seurasta ja ruuasta. Illan aikana usein kamera jää laukun pohjalle, mutta onneks muutama kuva tuli alkuillasta otettua muistoksi. Ne onkin just niitä parhaita hetkiä, kun aikojen päästä törmäät näihin ihaniin hetkiin selatessa vanhoja kuvia kännykästä.

_______




Helmikuu toi tullessaan ihanan auringonpaisteen, pitkästä aikaa sai nauttia valoisista aamuista kirkkaan valon heijastuessa ikkunasta ja ulkoilusta niin, että aurinkolasitkin on aika kaivaa kaapista esiin.

_______



Me käydään yleensä noin kerran kuukauteen leffassa ja tällä kertaa mentiin katsastaan Marvelin Deadpool. Leffa oli parempi, mitä odotin trailerin perusteella ja täynnä hauskoja vitsejä liittyen tekijänsä edellisiin leffoihin. Ennen leffaa käytiin osittain uudistetussa Tennispalatsissa kahvilla. / Just kun tuntui, että flunssa antoi periksi, niin pari viikon tauon jälkeen olin taas kipeänä. Oon sairastellut tämän vuoden alussa varmaan yhteensä niin paljon, kuin yleensä koko talvena. Frendejä ja finrexiniä kului kiitettävästi kotona viltin alla lepäillessä.

_______




Marjat ja hedelmät on ollu tässä viime aikoina kovasti ruokalistalla. Jäisenä tai tuoreena, niin en usko, että niihin voisin kyllästyä. Niin hyvä välipala granolan ja rahkan tai jogurtin kans. Kirjottelen tässä just samalla ruoka-aineiden vaikutuksista ihonhoitoon, siitä tulee varmasti ens viikon aikana omaa postaustaan.

_______




Pitkästä aikaa lähdettiin kierteleen kauppoja viikonloppuna ja ostinkin uudet kengät, mustat nilkkurit, joilla kelpaa kävellä asfaltinkin tultua esiin. Käytiin myös testaamassa mulle uusia silmälaseja. Käytän laseja ainoastaan leffaa katsoessa tai ajaessa autolla tms. Edelliset on tumman harmaat ja nyt tuntuu, että jotkut kevyet ja vaalean sävyiset ois kivat. Vielä ne jäi kuitenkin kauppaan odottelemaan ostoa.

_______




Aurinkoiset kevätpäivät on kruunannu ehdottomasti ne mielettömät auringonlaskut, mitä on saanu ihastella illan päätteeksi koko värikirjossa. Samoihin aikoihin viime vuonna alkoi taas into lenkkeilyyn heräilemään. Joka vuosi se tuntuu yhtä piristävältä, että saa vähentää pikkuhiljaa toppakerroksia vaatteista ja omat energiatasot saa ihan uudet ulottuvuudet tuosta valon määrästä. 

Aurinkoista ja energistä uutta viikkoa!

-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate