My Comfort Colors

maanantaina, maaliskuuta 14, 2016






















Laukku - Louis Vuitton Neverfull
Takki - Vero Moda
Kengät - Nike Air Max Thea
Aurinkolasit - Rayban

_______


Mun vaatekaappi muuttuu kummasti aika tummiin sävyihin talven aikana, harmaa, musta, beessi ja muut maanläheiset sävyt on vaan niin turvallisia ja helppoja pukea päälle. Pehmeät neuleet pitkällä helmalla ja lämpimät kaulahuivit on ihan ehdottomia talvikeleillä. Kesällä taas käytän paljon valkoista ja vaaleampia värisävyjä.

Turvallisten värien käyttöä virkistää erilaiset materiaalit ja värisävyt ja kun vaatteissa on mukava olla, se myös näkyy päälle päin. Lisäksi niitä on niin helppo yhdistellä keskenään ja välillä piristää jollain värikkäämmällä paidalla, huulipunalla tai muulla yksityiskohdalla.

Rakastan korkkareiden käyttöä, mutta tällaselle kävelylenkille tennarit on enemmän kun parhaat. Nykyään on niin tyylikkäitä ja kivoja malleja, ettei niitä enää ees erottele erillisiksi urheilukäyttöön pelkästään tarkoitetuiksi kengiksi.

Eilisellä kävelylenkillä kaivarissa sai jo varovaisesti avata takkia ja aurinkolaseille tuli käyttöä. Kyllä se aurinko vaan piristää, kaivarin kävelytiet oli täynnä perheitä, koiria, ja muita tyytyväisiä ulkoilijoita. Ensimmäiset rohkeimmat istui jo ulkoterasseilla kahvilla. Joten nyt voi virallisesti sanoa kevään alkaneen, näitä aurinkoisia päiviä lisää, kiitos!

Kaunista viikon alkua,

-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate