YKSI PAITA, KOLME HIUSTYYLIÄ

tiistaina, joulukuuta 05, 2017
Välillä on vaan niitä "huonoja" hiuspäiviä, kun ei tiedä, miten laittais hiukset. Tavallaan niissä ei oo mitään vikaa, ei likaiset tai muuta, mutta ne vaan tylsistyttää. Ne on just niitä hetkiä, kun tuijotan peiliin hetken kyllästyneenä omaan hiusmalliin ja mietin hetken meniskö varaamaan netistä kampaajan ja pistäis koko pään uusiksi.


Näitä hetkiä kestää onneksi sen sekunnin ja useimmiten laitan hiukset ponnarille, joka piristää hetkessä. Jos jätän hiukset auki, suihkuttelen niihin yleensä aina talvella öljyä, jotta ne ei takerru kiinni vaatteisiin. En tiedä mitään niin ärsyttävää, kuin sähköiset hiukset! Leikkisämpi vaihtoehto ponnarille on korkea nuttura, joka tekee taas ihan erilaisen fiiliksen päivän asuun. Musta neulekin voi muuttua heti hauskemmaksi piristävällä kampauksella.
Mitä nopeammin tehty kampaus, sen rennompi lopputulos yleensä on. Ainoa hetki, milloin laitan hiuksiani pitempään kuin pari minuuttia, on häät, tai muut isommat juhlat, mihin oikeasti haluan tehdä juhlavan kampauksen. Ajatus omista häistä tuli heti mieleen edellisen lauseen kirjoitettua. Eihän niihin oo enää kuin 9 kuukautta aikaa! Huh, tässähän pitää kohta oikeesti alkaa miettimään pieniäkin yksityiskohtia, kuten kampausta ja meikkiä.

Onneksi kuitenkin isoimmat jutut, kuten bändi ja hääpaikka sekä HÄÄPUKU(!) on jo hoidettu. Noiden poistuttua to do -listalta oon ottanut hääjärjestelyt yllättävänkin rennosti. Mutta eiköhän ne hääasiat nouse pintaan, kun keväällä päästään maistelemaan tulevaa menuta ja miettimään hääpaikan sisustamista.

Mikä näistä kolmesta ois muuten teidän suosikki hiustyyli tollasen poolopaidan kaveriksi?

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate