UV GLITTERMEIKKI

lauantaina, joulukuuta 30, 2017Jos et pikkujouluaikaan käyttänyt glitteriä meikissä, niin nyt ois hyvä mahdollisuus. Uuden vuoden meikkiin sopiii hyvin tummat sävyt tai näyttävät glitterit. Kokeilunhaluiset lisää glitteriä jopa huulille, tässä meikissä pitäydyin kuitenkin silmämeikin tehostamisessa.

Make Up Storen nestemäisellä glitterillä täytin koko silmäluomen sisänurkan, niin ylä- kuin alaluomeltakin. Jos epäröit, millä sävyllä aloittaa glitteriöverit, niin hopea on helppokäyttöinen monen luomivärisävyn kanssa yhdistettynä. Lisäksi nestemäinen toimii hyvin, jos haluat välttää glitterjauheen leviämisen ympäri kasvoja. Jauhemaisella saa vielä syvemmän sävyn, mutta sen puhdistaminen on hieman työläämpää, kuin nestemäisen glitterin.
Glitterin kaveriksi käytin meikissä vaalean ruskeaa häivytyssävynä ja viininpunaisen kolmea eri sävyä. Alaluomen rajasin myös glitterimäisellä, viininpunaisella ja sisänurkan hopealla glitterillä. Meikistä ei tullut silti mun makuun liian överi, vai mitä ootte mieltä? Huulissa käytin kevyesti viileän sävyistä, viininpunaista huulipunaa Viva La Divalta.

Joko teillä on huomisen varalle suunnitelmat lyötynä lukkoon? Meillä on tiedossa illallista ystävien kans ja sen jälkeen rakettien ihastelua Töölönlahdella. Mennään rennosti, mutta käydään kuitenkin vähän fiilistelemässä vuoden vaihdetta keskustassa. Maanantaina on nimittäin reissuun lähtö, joka varmasti jo kutkuttelee huomenna kovastikin mielessä. Onneksi matkavalmistelut on ihan hyvällä mallilla, huomenna vielä laukkujen haku vintiltä.


Oikein ihanaa ja onnellista vuotta 2018 teille kaikille ! 🎆


Nina

5 kommenttia

 1. Kiva meikki!
  Mitä poskipunaa oot käyttänyt? ja mikä on tuo huulipunasävy?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!😊 Poskipuna on Isadoran Face Sculptor paletista ja huulipuna on Viva La Diva - Mauve me Matte, sävyssä 306.

  VastaaPoista
 3. Upean kaunis olet! Mikä ja mistä tuo ihana paita on? Hauskaa matkaa! -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana😘 tuo on itseasiassa mekko ja ostettu Helsingistä Dots -liikkeestä. Merkki on Neo Noir. Mekko on a-linjanen ja helmassa on peplum-tyyppinen röyhelö.😊

   Poista
 4. Löysin sen sieltä sivuilta vielä! Onpa kaunis mekko!�� Mitä kokoa sinulla on? -Piia

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate