WINTER GLAM - 6 KIMALTAVAA KAUNEUSSUOSIKKIA

maanantaina, joulukuuta 11, 2017
Meikkejä siivoillessa huomasin, että mulla on aika (tosi) paljon erilaisia shimmereitä, glitterkynsilakkoja, helmiäisluomivärejä ja muita just tän vuoden ajan kimaltavaan lookiin sopivia tuotteita. Listasin tähän 6 suosikkia, joilla saa piristettyä omaa tyyliä. Jos ei tykkää kasvoille käyttää hohdetta, niin vähintäänkin kynsistä se saa näkyä.
Isadora - 871 GOLD DIGGER

Punaisen eri sävyt kynsilakoissa on se perinteisin jouluväri, mutta vaalean ja glitterlakan yhdistelmällä saa taas ihanan raikkaat ja kimaltavat kynnet. Oma suosikki yhdistelmä on tällä hetkellä Essien pinkki lakka ja Isadoran Gold Digger glitterlakka. Tähän vuoden aikaan ei oo vaikeuksia löytää hilelakkoja, niitä kun on joka merkin valikoimassa.

Isadora - CHROME NAIL POWDER

Viime keväänä ostin Isadoran Chrome puuterin, josta kirjoitin täällä postauksessa. Sillä voi vaihtaa vaikka muutaman päivän kuluneen kynsilakan sävyn, ilman että tarvii olla heti vaihtamassa uutta lakkaa. Itseäni kun välillä laiskottaa lakkailla kynsiä, niin tämä kikka pidentää huomattavasti kynsien lakkausväliä. Chrome on myös helpompi puhdistaa, kun glitterlakat.

Alima - Highlighter, Whisper

Highlighterit on edelleen suosionsa huipulla. Talvella käytän vaan hieman kylmempää sävyä, josta esimerkkinä tämä Alima Puren hempeän pinkki sävy. Samaa jauhetta käytän usein poskipäille, amorinkaareen, kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan, joka pelastaa 5minuutin nopean meikin.

Make Up Store - Glitter Eyeliner, Showstopper

Jos meikkailuun haluaa panostaa vähän enemmän, niin glitter eyeliner on se ekstrajuttu, mikä hohtaa kauniisti hämärämmässäkin pikkujoulu valaistuksessa. Nestemäinen glitter on super helppo levittää, ja hopea käy lähes joka silmämeikkiin. Nestemäinen glitter ei myöskään leviä pitkin kasvoja sitä laittaessa, joten tämän käyttö sujuu nopeammassakin meikkailussa.
Make Up Store - Stardust, Funky

Käytän päivittäin vaaleaa luomiväriä, ja niinä päivinä, kun haluan siihen vähän enemmän hohtoa, lisään päälle sormella painellen Make Up Storen ihanaa pinkkiin taittavaa, vaaleaa irtoluomiväriä. Tai nimensä mukaisesti tähtipölyä, siltä se kyllä näyttääkin, vaikka kuvissa ei juuri pääse oikeuksiinsa.

Estelle & Thild, Lip Balm - Poppy Pearl

Meikin hohteen viimeistelee kevyesti kimaltava huulikiilto. Oon huomannut, että mitä tahmeampi huulikiilto, sen parempi, mitä tulee helmiäissävyihin. Tuote pysyy paremmin paikoillaan, ja kimalle siellä missä kuuluukin.


Käytiin eilen Kaitsun kanssa ostamassa parit ekat joululahjat. Tuntui kyllä, että porukkaa riittää kaupoissa. Keskustaan, Aleksanterinakadulle on avattu joulun ajaksi ihana Xmas Garage pop up -liike. Suosittelen käymään, jos liikutte kulmilla! Siellä oli vaikka mitä ihanaa, suomalaista designia ja hyviä lahjaideoita kaiken ikäisille.

Joko te ootte päässeet jouluostoksille? Kimaltavaa joulukuun jatkoa ihanat!✨

Nina

2 kommenttia

  1. Vinkki vitonen: Olisi kiva nähdä tuo gold digger lakka kynsissäsi plus tuo essien vaaleapinkki. Kertoisi enemmän näkijälle, siis blogisi lukijalle. Kiitos kuitenkin ihanista kuvista ja blogistasi. Terveisin Yksi lukijoistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos sun kommentista! Usein mulla onkin käytössä (kuvissa) tuotteet, joista kerron, tässä postauksessa oli vaan ideana listata niitä mun lemppareita. Mutta ymmärrän, että tietysti tuote käytössä (vaikkapa sitten kynsilakka kynsissä) kertoo vielä enemmän. :) Ihanaa joulun aikaa sulle! <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate