CLASSIC CHRISTMAS MAKEUP

torstaina, joulukuuta 07, 2017
Jouluun kuuluu aina jotain punaista, valkoista ja kimaltavaa. Perinteisesti ne ois joulupukki, lumi ja jouluvalot. Nuo on ne jutut, mitkä ehkä tuo mulle mieleen eniten joulun. Näitä samoja joulufiiliksiä voi toistaa myös meikissä. Punaiset huulet on tietysti klassikko, kun halutaan jotain vähän juhlavampaa meikkiin. Sen lisäksi kimaltavat korvikset ja valkoinen röyhelöpaita, niin aika helposti saa jo juhlavan lookin tehtyä.


Punaiset huulet ei oo mulle se mikään ykkösvaihtoehto meikissä, vaatiihan se paljon enemmän siistimistä tuntien kuluessa ja muun meikin täytyy myös mennä sen ehdoilla. Punaiset huulet onkin siitä syystä mulle se erityisjuttu, mitä teen, jos haluan tehdä "perusmeikistä" juhlavamman.

Silmämeikin jätän punaisten huulten kanssa vaaleaksi, ainoastaan mustat eyelinerit silmien ulkonurkkaan, mustaa ripsiväriä ja vaaleaa helmiäistä koko luomelle. Punaisten huulten kanssa kannattaa kuitenkin hieman varjostaa kasvoja tai lisätä poskipunaa, muuten yleisilme saattaa näyttää  hieman kalpealta. Lisäsin huulipunan päälle vielä kylmänsävyistä, helmiäishuulikiiltoa, joka pitää huulet kosteina.
huulipuna - L´oréal Intense 297 / huulikiilto - Estelle & Thild Poppy Pearl

Mitä värejä vaatteissa te tykkäätte yhdistää punaisten huulien kans? Valkoinen on mun mielestä sopivan neutraali, mutta röyhelöiden ansiosta silti juhlava väri tässä paidassa.

Eilen mulla oli itsenäisyyspäivän juhlissa glitterluomet, ja voitte uskoa, että sitä glitteriä löytyy varmasti viikonkin päästä vielä jostain. Mutta glitterillä saa vaivattomasti tosi näyttävän silmämeikin ja illan aikana se saikin kehuja. Eli rohkeasti vaan kokeilemaan, jos et oo vielä omille luomille testannut! 😘


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate