3 JOULUKUUN ASUN YKSITYISKOHTAA

tiistaina, joulukuuta 19, 2017


Pitkän tauon jälkeen ostin uudet saappaat. Tiesin, että haluaisin ne ylipolven mitalla, ja matalalla korolla. Alun perin olin ajatellut ostavani mustat nahkasaappaat, mutta nahka on materiaalina vähän haastava pitkissä saappaissa. Lopulta päädyinkin sitten ostamaan nämä istuvat ja pehmeät mokkasaappaat Ziosta. Varressa on vetskari, mikä on ehdoton näin pitkien saappaiden pukemisessa. Ainut miinus näissä saappaissa on loskakelit, sillä silloin en niitä mielellään pue. Vaikka mokka onkin hyvin suojattu, niin eihän se materiaali mikään sateen ystävä oo.

Toinen lemppari tälle talvelle on asussa näkyvä pehmeä ja muhkea huivi. Oon aina tykännyt isoista ja pitkistä huiveista, sellaisista joihin voi kunnolla kietoutua, eikä kylmä tunnu niskassa tai kaulassa. Tästä superpehmoisesta huivista löytyy yks huono puoli, se jättää jälkeensä tota pehmeää haituvaa, jota saa välillä kerätä takista pois.neule - Samsoe&Samsoe / huivi - Vero Moda / kengät - Angelo Bervigato / laukku - Chloé

Kolmas juttu tässä asussa on tuo SamsoeSamsoen pinkki villa-alpakka -neule. Kirjoitin neuleesta lokakuussa tässä postauksessa, josta löytyy tarkemmin tietoa siitä. Tämä neule sopii mielestäni niin koville pakkaskeleille, kuin myös lauhemmille säille. Tässä asussa lämmin neule menee hyvin ohuemman villakangastakin kanssa, joka ei itsessään oo niin lämmin. Mutta tuolla yhdistelmällä nuo molemmat toimii parinkin asteen pakkasissa.

Huomatkaa myös pastellinen kokonaisuus, nämä värit, harmaa ja pinkki on myös mun tän hetken suosikkeja. Harmaa ja valkoinen on myös helppo pari yhdessä.

Nyt aloitan tän päivän koulujutut ja parin tunnin päästä meen tekemään päivän treenin. Ihana, kun voin näin opintovapaalla käydä salilla kesken päivänkin.

Tunnelmallista jouluviikkoa ja tsemppiä jouluvalmisteluihin! 🎄


Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate