MUN VOIMAVÄRI

torstaina, joulukuuta 28, 2017


Myin hetki sitten kirpparilla pois 2-4 vuotta vanhoja vaatteita, joille ei vaan enää ollut käyttöä. Huomasin, että useimmat myyntiin menevät vaatteet oli värikkäitä, ja aloinkin miettimään, että oonko mennyt myymään kaikki mun värikkäät vaatteet. Pikainen tarkastus vaatekaapilla, ja kyllä sieltä onneksi niitä värikkäämpiäkin vaatteita edelleen löytyy, ehkä vaan vähän hillitymmissä sävyissä ja pienemmässä määrin. 

Viimeisen parin talven aikana oon ihastunut väreissä haalean pastelleihin sävyihin ja niistä pinkki ja liila on ne mitkä pistää eniten silmään vaatekaupassakin. Värikkäiden vaatteiden käyttöä ei sais missään nimessä unohtaa, sillä niistä saa ihan eri tavalla energiaa pukeutumiseen. Useimmiten kehuja vaatteista tuleekin, kun päällä on joku pirteä väri. Harmi, että sitä useammin kuitenkin helposti valitsee jonkun neutraalin värin, vaikka jokaiselle löytyy varmasti joku värikäs sävy, mikä sopii kantajalleen täydellisesti. Viimeisiä joululahja-ostoksia tehdessä mun katse kiinnittyi Lindexissä tähän ihanaan, liilaan villapaitaan. Ajattelin sen olevan kuitenkin tekokuitua, mutta yllätyksekseni materiaaleista löytyikin alpakkaa, villaa ja vain 20 prosenttia polyamidia. Hetken mietittyä päätin ottaa tän pastellisen herkullisen paidan piristämään mun talvivaatteita. Polyamidi on onneksi tekokuiduista kuitenkin kulutusta kestävää laatua, ja vaate pysyy mitassaan. Jos ette oo kuulleet, niin nukkapallerot villapaidoista saa varovaisesti poistettua vähän kuluneella sheiverillä. Joku ystävällinen myyjä kerran kertoi mulle tän. 

Yleensä alan pukeutumaan värikkäämmin, kun kesä lähestyy, mutta vielä enemmänhän niitä värejä tarvis talviaikaan. Välillä myös värikäs kynsilakka, huulipuna tai huivi voi antaa ihan yhtä suuren energiapiikin päivän asuun. Seuraavaksi pitäiskin alkaa käymään läpi matkalle mukaan tulevia kesävaatteita. Yritän miettiä asuja kokonaisuutena, ja pakata "oikeasti" järkevästi. Yleensä mulla on mukana liikaa vaihtoehtoja, joita ei kaikkia kuitenkaan tuu käytettyä. Sama kenkien kanssa, parit sandaalit ja lenkkarit, niillä pärjää oikein hyvin.

Joko teillä alkaa joulufiilikset pikkuhiljaa vaihtua uuden vuoden odotukseen? Lauantaina laitan blogiin uudenvuoden meikistä postausta, kuullaan silloin! 💜


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate