MAKE UP FOR EVER -TUOTEARVOSTELU

torstaina, tammikuuta 04, 2018


Tänä vuonna oon jotenkin erityisen paljon innostunut erilaisista pohjustustuotteista. Ennen en käyttänyt koskaan primeria meikkipohjan alla ja pikkuhiljaa aloin lämmetä sillekin tuotteelle. Uusimpana tuotemerkkinä ostin eka kertaa paljon kehutun MAKE UP FOR EVERIN pari tuotetta.

Mun ihka ensimmäinen pohjustustuote 15-vuotiaana oli Max Factorin peitevoidepuikko. Tämä tuote on pysynyt mukana monia vuosia, ja jotenkin edelleen tykkään siitä, vaikka harvemmin se on enää käytössä. Joku siinä puikkomaisessa, helposti levitettävässä tuotteessa  viehättää. Niinpä palasin juurilleni, ja ostin vuoden 2017 (lähes?) kehutuimman puikkotuotteen, MAKE UP FOR EVERIN Ultra HD Makeup Foundation stickin. Meikkivoide oli juuri niin ihana levittää, kuin arvelinkin. Puikko liukuu iholla ja tuote on mun kuivahkolle iholle juuri sopivan kosteuttava. Kostealla beautyblenderillä levitettynä siitä saa tasaisen ja kevyen, mutta peittävän lopputuloksen. Tuote oli siis kehujensa arvoinen. MAKE UP FOR EVERIN tuotteet on keskivertomeikkejä hieman kalliimpia, nämä tuotteet esim. noin 40€. Pohjustustuotteista oon valmis maksamaan hieman enemmän, kun oon kuullut tarpeeksi paljon kehuja tuotteesta.


Puikon lisäksi ostin MAKE UP FOR EVERILTÄ primerin. Merkiltä löytyy useita, eri tyyppisiä primereita, esim. punoituksen ehkäisyyn ja eri ihotyypeille. Itse valitsin suosituimman, kosteuttavan primerin. Tuote on riittoisa ja tuntuu hyvältä iholla. Näin muutaman kokeilukerran perusteella ainakin tykkään tuotteesta. Oon kuitenkin vielä niin ensikertalainen primereiden käytössä, että pohdin vielä niiden tarpeellisuutta omassa, joka päiväisessä meikissä. Käytättekö te primeria harvemmin, vai kuuluuko se itsestäänselvänä osana arkimeikkiin?


MAKE UP FOR EVER - Hydrating primer / Ultra HD Foundation

Suurin osa meikeistä jäi kotiin, kun tultiin Thaimaahan. Lennettiin Bangkokin kautta Koh Samuille. Täällä ollaan ihmetelty ja totuteltu kesäiseen, kosteaan ja niin valoisaan ympäristöön. Tää on mulle jo neljäs kerta Thaimaassa, mutta eka kerta Koh Samuilla näin pitempään täällä aikaa viettäen. Viime vuonna piipahdettiin täällä vaan yhden yön verran, kun siirryttiin Koh Taolle. 

Kerron pian lisää, miten reissu on alkanut. Voikaa hyvin! 😘

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate