EKA VIIKKO THAIMAASSA

maanantaina, tammikuuta 08, 2018
Tänään tulee tasan viikko siitä, kun pakattiin laukut ja asteltiin Hki-Vantaan lentokentälle Hki-Bangkok lentoliput kädessä. Finnairin suorat lennot kesti vajaa 9h ja yötä vasten lentäessä sai koneessa vähän nukuttuakin. Bangkokiin päästyä odoteltiin hetki meidän jatkolentoa Koh Samuille. 

Koh Samuin lentokenttä on yks maailman kauneimpia lentokenttiä ja siellä käytyään voin yhtyä tuohon kehuun. Kenttä on avointa tilaa luonnon kanssa, missään en oo nähnyt niin kaunista ja vehreää ympäristöä odotella laukkuja. Kenttä on myös idyllisen pieni ja se tekee myös osansa viihtyisyyteen. 

Koh Samuilta me vuokrattiin ensimmäiselle 9 yölle asunto Choeng Monin alueelta, 15min lentokentältä pohjoiseen. Ensimmäiset päivät on menny nauttiessa lämmöstä ja tutustuessa lähialueisiin. Koh Samui on rantalomailijan unelma, kun joka puolelta saarta löytyy erilaisia rantoja. Oma suosikki on ollut tähän mennessä Silver beach, joka oli pieni, kallioiden ja viidakon kehystämä ranta etelässä. 

Koh Samui on tähän mennessä ollut viihtyisä ja tarjonnut juuri sitä, mitä Thaimaalta haluaa eka päivien rentoutumiseen. Rantaelämän lisäksi Samuilla on tarjolla ihan hyvät shoppailumahdollisuudet ja ruoka on aina yhtä hyvää, missä vaan Thaimaassa. Tänään me käytiin tutustumassa Koh Samuin temppeleihin, joita viime reissulla, Chiang Maissa oli joka nurkalla. Näitä odotan niin paljon, sillä temppelit ja uskonnollisuus näyttäytyy niin tärkeänä osana paikallista kulttuuria. 

Keskiviikkona me siirrytään vähän toiselle puolelle Koh Samuita, viettämään viimeiset 4 yötä meren äärellä hotellissa, ennen kuin lähdetään viereiselle Koh Pha Nganin saarelle. 

Ihanaa, uutta viikkoa! 

Nina

2 kommenttia

  1. Miten vuokrasit asunnon, jonkun välitystoimiston kautta, vai miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin kolmessa eri paikassa yötä, yks oli netistä Horizontal Appartments-asuntovuokraus, toinen oli airbnb:n kautta ja kolmas oli hotelli. Itse varasin ton airbnb-asunnon ja muut meidän porukasta hoiti nuo toiset kaks.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate