IKIMUISTOINEN VUODEN VAIHTUMINEN

maanantaina, tammikuuta 15, 2018En ehkä vieläkään pääse yli siitä, kuinka paljon nautin tästä opintovapaasta. Opintovapaalla oleminen on ollut itsessään jo niin ihanaa aikaa, kun oon saanut vapaasti päättää arjen aikatauluista ja tehdä omaa tahtia kouluhommia eteenpäin. Jo ajatus siitä, ettei pimeinä joulukuun aamuina tarvinnut valmistautua töihin ja ajoittaa sen mukaan aamun puuhia, toi ihan mielettömän vapauden tunteen. Päivät kului lopputyötä kirjoittaessa, urheillessa ja blogiakin ehdin kirjoittamaan joulukuussa huomattavasti enemmän. Opintovapaan aikana aloitin mun ystävän kanssa myös yhden jännittävän projektin, josta kerron pian lisää!!
Lomaa täällä Thaimaassa on jäljellä vielä viikko ja sen jälkeen jatkuu hetken aikaa vielä opintovapaa, ennen töihin paluuta. Voisin sanoa, että opintovapaa yhdistettynä tähän lomaan Thaimaassa, on ollut ihan mieletön loppu vuodelle 2017 ja alku vuodelle 2018. Ja tää vuosi tuo mukanaan vielä niin monta ihanaa juttua, joista oon niin kiitollinen. 

Eilen me tultiin Koh Pha Nganin saarelle, johon on 20min lauttamatka Samuilta. Matka meni vaivattomasti, toisin kuin meidän asunnolle saapuminen, joka sijaitsee tosi korkealla ja loppuosa tiestä oli aika haastavaa ajaa autolla. Pha Nganin saarella en oo koskaan aikaisemmin käynyt, joten odotan innolla mitä kyseisellä saarella on tarjota tän matkan loppuun. Ihanaa maanantaita! 🍉

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate