ÄRSYTTÄVÄN IHANAT INSTAGRAM-KUVAT

perjantaina, tammikuuta 19, 2018Päivitän aika usein, 1-2 päivän välein instagram-tiliäni. Viimeisimmät kuvat ennen reissuun lähtöä oli otettu kotona, joululomalla lumisessa Oulussa ja mun tekemistä joulukorteista. Kuvasaldo muuttui kertaheitolla eksoottisemmaksi, kun lennettiin toiselle puolelle maapalloa.

Viime päivien kuvissa aurinko hehkuu kilpaa turkoosin meren kanssa, aamupala kotipöydän ääressä on vaihtunut hedelmiin meren äärellä palmujen katveessa ja bikinikuviin kumisen yksisarvisen kanssa, lämpömittarin näyttäessä +29c. Oon myös lomahuumassa päivittänyt kuvien lisäksi päivittäin instastorya. 

Lomalla olo on yleensä huippuunsa asti rentoutunut ja onnellinen ja tuntuu luonnolliselta jakaa sitä fiilistä myös omalla instatilillä. Alettiin  ystävän kans pohtimaan, että voiko tällanen "ylitsepursuava loma-huuma", palmujen ja loputtomien merivideoiden päivittäminen kuitenkin myös ärsyttää joitain ihmisiä. 
Me tultiin siihen päätelmään, että hyvän fiiliksen jakaminen, oli se sitten kahvikuppi kotisohvalla tai mohito aurinkorannalla, on sallittua ja jopa suotavaa. Lyhyen gallupin perusteella myös muut (jotka asiasta mielipiteensä halusivat ilmaista mulle instassa) olivat myös samaa mieltä. Välillä tulee liikaa mietittyä, mitä joku muu ajattelee. Ainakin jos puhutaan valokuvista, joita haluaa laittaa Instagramiin, niin omatuntoa ei pitäisi soimata sillä, että ärsyttääkö nyt jotain. 

Rakastan itse seurata ihmisten arkea, oli se sitten "koti-arkea" tai "loma-arkea". Jokainen saa myös vapaasti itse päättää, millaista sisältöä haluaa jakaa omasta elämästään. Mulle ne positiiviset jutut on keskiössä, kuten muutenkin elämässä. Niin miksen sitten tuottaisi juuri sellaista sisältöä, miten itse koen ja nään asiat. Musta on myös hienoa, että kaikilla on oma tapa toteuttaa omaa ilmaisua. Joillekin on ominaista jakaa päivän hassuimmat kommellukset, ja toinen käyttää pelkkiä yleisluonnollisia sanontoja kuvien tukena.
Mitä fiiliksiä teissä herättää omat ja toisten lomakuvat tai ylipäätänsä "onnellisuus-keskeisyys" Instagramin päivityksissä? Tällä en tarkoita jatkuvaa onnellisuuskuplassa kellumista, vaan sitä, että tykkää jakaa positiivisia asioita enemmän, suhteessa negatiivisiin.

Meidän porukasta on enää kolme jäljellä, kun mun toinen puolisko palas jo alkuviikosta töiden ääreen Helsinkiin. Ja mun kotiinlähdön vuoro koittaa sunnuntai-iltana, johon oon jo aika hyvin valmistautunut. Kotiin on niin kiva palata. Siellä taitaa olla ihana, luminen maa odottamassa. 💙

Nina (@ninassusanne - Instagram)

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate