CRYSTAL WHITE - Makeup

perjantaina, joulukuuta 02, 2016Jos jossain meikkaamisessa oon kehittynyt sitten nuoruusiän, niin se on valkoisen, tai vaalean luomivärin käytössä. Vanhoja valokuvia katsellessa valkoinen luomiväri hohtaa vähän liikaakin silmien ympärillä. Jos joku kysyy, voiko silmämeikistä tehdä muka liian valoisan, niin voi. On testattu!

Kaikenlainen highlight ja varjojen häivyttäminen silmien ympäriltä on ollut pitkään jo se yks tärkein osa meikkausta, mihin pyritään. Mutta ennen kuin mistään tällasesta ees puhuttiin, olin päättänyt 15-vuotiaana, että valkoinen mattaluomiväri ja valkoinen kajalkynä silmien sisäluomella on mun meikin perusta. Näin jälkikäteen ajateltuna toki kivempi niin päin, etten innostunut liikaa mustasta kajalista, vaan siitä valkoisesta.

Lähdin siis tekemään tätä meikkiä sillä ajatuksella, että käyttäisin pelkkiä kylmiä sävyjä, niin silmä- kuin huulimeikissäkin, menemättä liikaa yli. Kylmää valkoista luomiväriä käyttäessä on tärkeää, ettei muut sävyt riitele sen kans, jotta kokonaisuus näyttää yhtenäiseltä. Käytin luomille Urban Decayn palettia ja päälle painelin sormella Make Up Storen irtoluomiväriä, joka antaa ihanan helmiäisen ja kuultavan lopputuloksen. Valkoista luomiväriä käyttäessä käyttäisin juuri helmiäissävyä, sillä matta olis yksin liian kova ja voimakas.


Yläluomen rajasin osittain ulkonurkasta Max Factorin mustalla rajauskynällä ja sisänurkkaan piirsin silmän muotoa korostavan rajauksen. Keskiosaa yläluomesta en rajannut ollenkaan, jotta sain silmän muodosta enemmän ovaalin, kuin pyöreän. Rajauksilla saa luotua hauskan peura-efektin, jota vois jatkaa tekemällä tumman varjostuksen luomivärillä silmän ulkonurkkaan. Nyt jätin kuitenkin silmämeikin tosi pelkistetyksi ja lisäsin vaan silmän sisäluomelle kevyesti valkoista kajalia.

Huulille lisäsin pelkästään hiljattain Jolie boxista saamaani huulikiiltomaista, orgaanista huulirasvaa, joka on sävyltään kylmä. Meikkipohja on samanlainen kuin yleensäkin, shimmerinä käytin kuitenkin nimenomaan kylmää pinkkiä Carli Bybelin paletista.
Urban Decay Eyeshadow - Virgin / Make Up Store Eyedust - Crystal / Max Factor High Presision Liquid Eyeliner - Black / Estelle & Thild Lipbalm - Poppy Pearl / Carli Bybel Highlighter


Vähän erilainen meikki tällä kertaa, josta pidin itse kovasti. Tummien iltameikkien sijaan voisinkin ens kerralla tehdä tän tyylisen talvisen iltameikin, lisäämällä vaan tummat huulet kokonaisuuteen.

Ihanaa viikonloppua!

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate