Ei ole koskaan liian myöhäistä..

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2016

..aloittaa uudestaan. Joskus asiat ei onnistu heti ensi yrittämällä ja ärsytys on suuri. Mutta hetken päästä onkin helpompi ymmärtää, että ehkä sen aika ei ollut vielä.

..muuttaa omia tottumuksia. Asioiden kulkua on hyvä joskus muuttaa, ihan vaan sen takia, että erottaa helpommin mitä tekee vaan tottumuksesta ja millä on oikeasti merkitystä.

..kokeilla jotain uutta. Et voi koskaan tietää, mitä voit saavuttaa, ellet kokeile.

..luopua omista ennakkoluuloista. Tietämättään lähes jokainen tekee jotain olettamuksia. Useimmiten ne ajatukset kertoo enemmän totuutta itse puhujasta, kuin siitä, mistä puhutaan.

..sanoa, tämä ei tunnu omalta. Jos joku asia ei tuota hyvää mieltä elämässä, sitä on turhaa kantaa mukana. Tästä isoin esimerkki voi olla huono parisuhde, jossa roikkuu, kun ei osaa päästää irti.

..tehdä omista unelmista totta. Suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys sekä ennen kaikkea positiivinen ajattelu tuottaa ennen pitkää haaveista totta. Jos kuvittelee jo päässään asioiden menevän vikaan, todellisuus alkaa toteuttaa itseään sen mukaisesti. Mutta päinvastaisesti positiivinen ajattelu tuottaa onnistumisia.


Yksi mun omista haaveista on toteutumassa helmikuussa. Oon useamman vuoden ajan pohtinut, millaista ois olla pitempään ulkomailla, jopa asua siellä. Lomamatkat on ihana irtiotto arjesta, mutta ne loppuu useimmiten liian lyhyeen.

Nyt ollaan saatu asiat järjestettyä niin, että me lähdetään Kaitsun kans kuukaudeksi Thaimaahan, eli helmikuu asustellaan siellä. Oon tehnyt syksyn ajan sekä töitä että opiskellut, joten kuukauden tauko tuohon rumbaan tulee juuri sopivasti.

Voisin jutella snapchatissa, ninasusannee, lisää tästä irtiotosta. Vaikka reissuun on vielä kaks kuukautta, on se saanut mussa jo niin paljon positiivista kutkutusta, odottavaa jännitystä ja iloa aikaan! Miten ihanaa tää pelkkä matkan odotuskin jo on.

Käytiin tänään Tuomaan markkinoilla, joissa on kyllä aina niin ihanan jouluinen tunnelma. Kuuma kaakao -6c asteen pakkasessa, erilaisten kojujen kiertely ja valtava kuusi tuomiokirkon edessä tekee aina niin jouluisen olon.

Oon arponut Hugo Boss tuoksusetin voittajan, ja tuoksulahja lähtee Hannas_@suomi24.fi -osoitteella tarinansa jättäneelle. Onneksi olkoon, sähköpostilla saat tarkemmat ohjeet. :)

Nina

2 kommenttia

 1. Ihana postaus! ja hei hyvä että mainitsit noi markkinat! täytyykin mennä kurkkimaan löytyiskö sieltä mitään :) <3 Tosi mukavan olonen blogi sulla ! jään seurailemaan <3

  Multa löytyy kanssa hyvinvointiin painottuvaa blogia, että jos kiinnostelee niin saa mennä kurkkimaan <3 Suosituimmat postaukset on ollu nimellä " Tarina tytöstä joka hukkasi itsensä " ja " Pysähdy tyttökulta ennen kun oot loppu ".

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jemina! 💗 Just tuollasesta kommentista saa niin paljon energiaa kirjottamiseen. Ihanaa itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta 🙂

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate