Warm & Fluffy

sunnuntaina, joulukuuta 18, 2016

pörröneule - h&m

Näitä karvaisia neuleita ja pörrötakkeja on näkynyt joka puolella. Nyt kaikki lämmin ja pehmeä vaatetus on tarpeen, kun on tällainen vilukissa, että sisälläkin meinaa palella. Vedettyäni eka kertaa ton marjapuuron värisen pörröpaidan päälleni, oli se niin ihanan tuntuinen, etten millään voinut olla ostamatta sitä.

Talvella harvoin tarkenee lyhythihaisessa, tai ylipäätänsä aina melkein ulos lähtiessä vedän vielä jonkun neuletakin ohuemman paidan päälle lämmittämään. Neuletakit ja paksummat paidat tulee käyttöön myös kesällä ja syksyn alussa, kun vielä tarkenee ulkona ilman takkia.

Tästä on tullutkin mun luottovaate pakkaskeleillä, tämä plus toppatakki ja ei varmasti palele. Materiaali tuntuu ihan parhaimmalta torkkupeitolta, joten ei kummakaan, kun se päällä on tullut nukahdettua sohvalle töiden jälkeen..

Hetki sitten kotiuduttiin Porvoosta, ehdittiin käymään sielläkin ennen joulua. Miten se tuntuukin niin hassulta ajatukselta, että jouluaatto on jo viikon päästä. Vastahan sitä ihmeteltiin joulukuun vaihtumista ja kaiveltiin koristeita vintiltä. Vai tuleeko teillä jo kaikki jouluhössötys korvista? Toki vuoden vaihtuminen on kans virkistävää ja kevään odotus, mutta nyt mä ainakin nautin vielä täysillä tästä talven piristävästä ajasta.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja energiaa uuteen viikkoon!


Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate