Jouluinen Porvoo

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

Oltiin Kaitsun kans viikonloppuna perinteisesti ihastelemassa Porvoon Vanhankaupungin joulutunnelmaa. Vanhat puutalot, joulukoristeet ja -valot ja Porvoo itsessään on niin tunnelmallinen ja kodikas, varsinkin näin jouluna. Vaikka oltiinkin viime joulu matkalla, on se aina ollut mulle tärkeä perhejuhla. Eikä ees niinkään mitään juhlavaa, vaan ehkä vaan se, että ollaan yhdessä läheisten kans ja tehdään joulua yhdessä. Edes tää lumiton sää ei saa mun joulufiilistä latistettua, kun silti tehdään ne perinteiset jutut ja joulu tuntuu siitä syystä aina erityiseltä.

Kauppoja kierrellessä pysähdyttiin glögille joen varteen Porvoon Paahtimoon. Kesällä maisemista voi nauttia ulkoterassilla joen vierellä, ja nyt hörpittiin glögit sisällä kynttilän valossa. Porvoon vanhassa kaupungissa on useita ihania kahviloita ja ravintoloita, niin siellä on kiva käydä vaikka päiväseltään vaan.

Mulla on tällä hetkellä ärsyttävä yskä ja kurkkukipu, mutta silti ajatukset on jo jouluaatossa ja torstain junamatkassa kohti Oulua.

Tsemppiä sinnekin viimeisiin työpäiviin ennen jouluaattoa. ❤

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate