Talvisen ihon heleyttäjät

keskiviikkona, joulukuuta 14, 2016

Nyt jos koskaan iho kaipaa virkistystä ja eloa, kun talvi on pimeimmillään. Oon ite huomannut meikatessa, että muutamalla tuotteella saa ihonkin näyttämään elinvoimaisemmalta ja raikkaammalta.

Erilaiset ihoseerumit on talvella aika ehdottomia. Syvimpien ihokerrosten kosteutus ja tehokkuus on ne syyt, miksi se on ihan ehdoton kasvojen ihonhoidossa.

Jotta meikkipohja ei näyttäis elottomalta, on onneksi keksitty myös heleyttäviä meikkivoiteita. Näin kasvot saa kauttaaltaan vielä ekstra kosteutetun ilmeen.

Liika puuterointi voi myös latistaa kosteutetun fiiliksen kasvoilta, käyttäessä hienojakoista irtopuuteria lopputuloksesta tulee kevyempi, eikä siveltimellä tuu laitettua vahingossakaan liikaa tuotetta kasvoille.

Voidemaiset luomivärit tuo raikkaamman ilmeen silmille, kuin puuterinen ja etenkin mattaluomiväri. Luomiväreissä kuitenkin helmiäissävyt ja käytettynä silmien sisänurkkaan ja kulmaluulle saa luotua myös raikkaan silmämeikin. Vaaleahko silmämeikki on myös luonnollinen, ja valoa tuodaan vaan korostamalla tiettyjä kohtia silmistä.

Valopuuterit ja highlighterit löytyy tänä päivänä jo varmasti jokaisen meikkipussista. Talvella vaaleammalle iholle sopii kylmemmätkin sävyt ja kesällä vastaavasti lämpimämmät korostamaan ruskettunutta ihoa.

Huulet on aika tärkeä osa kasvojen yleisilmettä ja huulirasvan lisäksi väritön huulikiilto luo terveen näköiset huulet, vaikka ne oliskin hieman talven kuivattamat.
Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate