Kauneus suosikit

tiistaina, joulukuuta 27, 2016


Mun mielestä kauneus ja huoliteltu ulkonäkö rakentuu pienistä jutuista. Tärkein on tuoksu. Hyvä, ja raikas tai houkutteleva tuoksu on se kaikista tärkein mun mielestä, jonka jälkeen tulee muuten siisti olemus. Meikkiä tai ei, niin yleissiisti olemus pukee kaikkia.

Toki on niitä päiviä, kun koko päivä kuluu tukka enemmän ja vähemmän sekaisin, päällä ne kaikista kuluneimmat kotivaatteet ja kun ei vaan jaksa tehdä mitään (kuin pestä hampaat) ulkonäön eteen. Niin kuin useimmille varmaan joulun aika on, vaikka toiset taas laittautuu nimenomaan joulua varten. Mutta pääsääntöisesti on kuitenkin kiva näyttää huolitellulta, vaikkei meikki näyttäiskään siltä, että sitä on juurikaan edes kasvoilla, mutta sen verran kuitenkin, että talven väsymys ei näy. Hiukset on harjattu ja vaatteet on jota kuinkin mietitty.

Tällasesta yleissiististä olemuksesta ja pienestä laittautumisesta tulee ainakin mulle itelle paljon freessimpi olo. Talvella meikillä on suurempi merkitys, kun kesällä ihon päivettyessä sitä ei tarvi ainakaan peittämään tummia silmänalusia.


Kuvasin viikonloppuna meikatessa mun tän hetken suosikki kauneustuotteet. Tällä hetkellä oon tykännyt käyttää mun uusinta Hugo Bossin The Scent, nimistä tuoksua. Tuoksun annostelumekanismi on tosi toimiva, kun painaessa sitä, voit säädellä hieman kuinka paljon haluat tuoksua laittaa. Pieni asia, mutta mun mielestä hyvän tuoksun lisäksi on hienoa, että hajuvesipullon valmistuksessa on tällaistakin seikkaa kehitetty. Niin ettei tuoksua tuu liikaa kerralla.


Luomiväreissä on pysynyt aika vaaleissa sävyissä. Tummaa silmämeikkiä en muista milloin viimeksi olisin tehnyt, jotenkin tähän vuoden aikaan on kiva tuoda enemminkin valoa silmiin. Urban Decayn lämpimän vaalea helmiäisluomiväri tuo ihanasti hohdetta silmiin, olematta kuitenkaan liian kimaltava arkena.


Puuteria tulee käytettyä joka kerta meikatessa ja Bare Mineralsin kaksipäinen sivellin on tosi hyvä siihen. Pienellä päällä saan töpöteltyä puuterin hyvin silmien alueelle ja suuremmalla päällä muualle kasvoihin. Muita siveltimiä käyttäessä huomaa kyllä halvemman ja laadukkaamman siveltimien eron.
Enkä oo edelleenkään saanut aikaiseksi tilata uusia siveltimiä..!


Sain joulukuun Jolien yllätysboksista tämän pienen rasian hohdepuuteria, joka on osoittautunut tosi käteväksi. Tollanen pikkurasiallinen kestää käytössä tosi pitkään ja se on helppo pakata mukaan matkustaessakin. Pikkurasiat on käteviä matkustaessa, ettei isot paletit vie turhaa tilaa, varsinkaan jos niitä ei käytä joka päivä.Meikin ja kasvojen hoidon lisäksi pienet ja sirot korut kuuluu mun kauneuden suosikkeihin. Sirot korut on kevyitä päällä, mutta antaa kuitenkin arkisiin asuihin vähän jotain ekstraa. Kirkkaat kivet ja hopea on helppo yhdistellä eri asuihin. Kesäisin käytänkin helpommin kultaa, kun se sopii jotenkin paremmin ruskettuneelle iholle. Nää molemmat korut (lukuunottamatta korviksia oon saanut Kaitsulta lahjaksi vuosien aikana. Alempaa käsikorua ihastelin By The Way liikkeessä Kampissa, josta Kaitsu oli sen käynyt jälkikäteen ostamassa mulle joululahjaksi.Näistä edellä mainituista kauneustuotteista uusin on tää Viva La Divan mattainen, mustikan sävyinen huulipuna. Kyseisestä merkistä mulla ei ollut juurikaan kokemusta, mutta sitä kädelle testaillessa päädyin kuitenkin ostamaan sen. Mattaisen koostumuksen ansiosta huulipuna pysyy hyvin huulilla ja kylmä sävykin sopii just talven raikkaaseen meikkiin tuomaan vähän särmää. Ainut miinus korkin jäykkyydestä, mutta parempi niin, että puna pysyy tiukasti kiinni.


Siinä oli mun tän hetken muutamat suosikit, onko teillä joku luottotuote näin talven pimeimpään aikaan, mitä ilman ei laittautuminen onnistu?

Seuraavaksi teen meikkipostausta tarkemmin tosta Viva La Divan huulipunasta. Ehkä siitä sais jotain inspiraatiota tulevaan uudenvuoden juhlintaan. Me ollaan ajateltu viettää vuoden vaihdetta kotona kokkaillen ja viettäen aikaa rennosti kavereiden kans. Uuden vuoden raketit käydään tietysti ihastelemassa Töölönlahdella. Tää on ehkä yks niitä juhlia, mistä en aio ottaa stressiä, enemmänkin odotan sitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Kivaa vuoden vika viikkoa!

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate