Viva La Diva mattahuulipuna

perjantaina, joulukuuta 30, 2016


Mattaiset huulipunat on aika haastavia näin talvella, kun huulet vaatii paljon kosteutusta. Jostain mulle oli kuitenkin jäänyt mieleen Viva La Divan mattaiset huulipunat ja päädyin testailemaan niitä Kicksissä. Ruotsalaisen brändin huulipunat on vajaa 10 euroa hinnaltaan, joten en miettinyt kovin kauaa tämän punan ostoa.

Ostamani puna on viileän mustikkainen mattasävy, joka on kuitenkin suht vaalea sävyltään. Tuote pysyy hyvin huulilla ja on helppo levittää. Epäilyksistä huolimatta mattasävy ei karissut ollenkaan päivän mittaan huulilla. Luinkin jälkeen päin, että Viva La Divan huulituotteet sisältää e-vitamiinia, jonka ansiosta mattaisetkaan tuotteet ei kuivata huulia ja huulipuna tuntuu miellyttävältä huulilla.

Näyttävien huulien lisäksi sopii vaaleampi silmämeikki, mutta kuitenkin näyttävät ripset, jotta silmät ei jää liian vaaleiksi.


Viva La Diva - Mauve me Matte 306

Ostin eka kertaa elämässäni hopeashampoota, jolla yritän hieman kirkastaa vaalennettujen latvojen väriä. Kesällä ne oli just oikean sävyiset, mutta nyt mua on alkanut välillä häiritsemään liian lämmin sävy. Katotaan mitä siitä kokeilusta tulee, toivottavasti ainakin jotain sävyeroa.

Niin hassulta kuin se tuntuukin, niin nyt on aika toivottaa kaikille ihan mielettömän hienoa uutta vuotta 2017!! Palataan ens vuoden puolella. Ja kiitokset jokaiselle, joka on mun blogia käynyt lukemassa, teitä varten tätä tehdään. 💜


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate