Mahdollisuus vaikuttaa + arvonta

tiistaina, marraskuuta 29, 2016

Kuluttajan näkökulmasta me varmasti kaikki halutaan saada sitä parasta laatua, kun ostetaan jotain. Oli se sitten ruokaa, sisustustavaraa tai vaatteita, niin yhä enemmän ihmiset pohtii, mikä on useista vaihtoehdoista se paras ja sopivin. Tai miten kyseinen tuote on valmistettu. Postaus on tehty yhteistyössä Norstat:n kanssa.

Kaupassa käydessä valitsen itse juuri sen reilun kaupan merkillä teipatun banaanin, tai kahdesta leivästä omasta mielestäni paremman makuisemman vaihtoehdon. Mitä vanhemmaksi oon tullut, sitä enemmän pohdin ruokakaupassa ollessa eri vaihtoehtoja. Joskus ostospäätökseen vaikuttaa paketin houkutteleva ulkonäkö, tehokas mainonta, tuotteen eettisyys, tai kaverilta kuulemani kehu kyseisestä tuotteesta.  Jokaisella meistä löytyy varmasti mielipide, miksi mikäkin ostos päätyy omaan kauppakassiin.

Mitä jos sulla olisikin mahdollisuus vaikuttaa tuoteprosessiin, ennen kuin valmis tuote päätyy kaupan hyllylle? Saisit olla osana miettimässä miltä uuden suklaan tulisi maistua? Tai olla mukana vaikuttamassa minkä niminen uudesta ruoka-tarvikkeesta tulee? Norstat järjestää mielenkiintoisia tutkimuksia, joihin osallistumalla pääsee oikeasti tekemään muutoksia ja vaikuttamaan prosessiin. He järjestävät tutkimuksia liittyen ihmisten arkeen niin makutesteistä erilaisiin asiakaspalveluihin ja kaikkea muuta siltä väliltä. Norstat hakee nyt panelisteja, joita kiinnostaisi osallistua erilaisiin elintarvikealan kyselyihin ja tuotemaistatuksiin.

Tutkimusryhmiä on erilaisia, osassa mennään paikanpäälle, mutta tutkimukseen voi osallistua myös netissä tai puhelimitse. Osallistumisesta ja omasta vaikuttamisesta on tehty siis mahdollisimman helppoa.


Tutkimuksiin osallistumisesta saa lisäksi pienen palkkion, mutta palkkion ei tulisi olla kuitenkaan osallistumisen tärkein motiivi.

Tässä teille ohjeistus osallistumisesta Norstat:n sanoin;

Jätä yhteystietosi ja Norstat on sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä. Jättämällä yhteystietosi liityt Paneeli.netin jäseneksi. Paneeli.netin jäsenyys on vapaaehtoinen, etkä sitoudu mihinkään liittyessäsi jäseneksi. Tutkimuksiin vastaaminen on aina anonyymiä ja luottamuksellista. Paneeli.netin jäsenenä valitset aina henkilökohtaisesti ne tutkimukset, joihin haluat osallistua. Kommenttejasi ja mielipiteitäsi ei voida yhdistää sinuun. Henkilökohtaisia tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä tätä kautta myydä tai markkinoida mitään.

Lisäksi jättämällä yhteystietosi osallistut Stockmannin 50€ arvoisen lahjakortin arvontaan. Lue säännöt tästä. Arvonta päättyy keskiviikkona 7.12.2016.

Toivottavasti kiinnostuitte aiheesta, vaikuttaminen ja ylipäätänsä tuotekehitysprosessit ja niihin liittyvät tutkimukset ainakin saivat mut innostumaan. Postauksen lopusta löytyy lyhyt lomake, johon voitte jättää yhteystietonne. Tietojen jättäminen ei vielä velvoita teitä osallistumaan tutkimuksiin.Yhteistyössä Norstat ja Indiedays

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate