Täydellinen joululahja

tiistaina, marraskuuta 15, 2016


Nyt kun joulu alkaa olla jo aika lähellä, on hyvä alkaa miettimään joululahjoja. En oo niitä ihmisiä, jotka ideoi lahjoja pitkin vuotta ja ostaa ne fiksusti syksyn mittaa ennen edes mitään joulun sesonkihömpötyksiä. Vaikka heräilenkin joululahjojen ostoon vasta siinä parisen viikkoa ennen h-hetkeä, on mulle kuitenkin ollut aina varsinainen ohjelmanumero päästä miettimään, mitä kellekin ostais.

Lähetän myös joka joulu postikortit. Haluan pitää kiinni tästä perinteestä, sillä se alkaa olla varmaan viimeisiä jäänteitä perinteisestä postista ja kuinka ihania ne joulukortit onkaan! Ihan ehdottomasti yks tärkeimmistä joulufiiliksen nostattajista joululaulujen, piparien ja koristeiden rinnalla.

Joulufiilistelyn muistan kyllä aloittaa ajoissa, ja tälle vuodelle onkin jo kuunneltu ekat joululaulut ja syöty muutamaan otteeseen pipareita. Onhan täällä Helsingissä ihan joulumaisematkin, kun lunta on tullu oikein kunnolla. Ja en varmasti oo ainut, kaikki jouluhullut voi nostaa käden ylös! ❤

Mutta itse aiheeseen, mä sain mun ystäviltä kesän lopulla synttärilahjaksi Jolie Luonnonkosmetiikka sarjan kuuden kuukauden ajan ilmestyvän ylläri-kosmetiikkaboksin. Tähän mennessä oon saanut kolme pakettia, jotka on sisältäneet mm. kasvojen ihonhoitotuotteita, jalkahoitoon liittyviä tuotteita ja viimeisimpänä pikkujouluaiheisen boksin, jossa oli mm. shimmer poskipuna, käsirasva ja huulikiilto.





Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo ja tuotteet on siis täysin luonnonmukaisia ja laadukkaasti tuotettuja. Jolien liike löytyy Punavuoresta ja heiltä löytyy myös nettikauppa.

Tää lahja on mun mielestä täydellinen vaikka pukinkonttiin ihmiselle, joka tykkää kauneuden hoidosta, laadukkaista tuotteista ja yllätyksistä. Boksin kautta sun ihotyypin mukaisesti määritellyt tuotteet tulee postin kautta kätevästi kotiin ja tän kautta tulee testattua sellasiakin tuotteita, mitä ei ehkä itse hoksais ostaa.

Ylläripaketit on myös suunniteltu vastaamaan erityisesti vuoden ajan tarpeita. Esimerkiksi viime kuussa tullut jalkojenhoitotehopaketti sisälsi kaiken olennaisen raikkaan tuoksuisesta kosteutuksesta kuorintaan ja tehohoitoihin alkavan talven kuivattamille jaloille. Mulla ei olis muuten tullut hoidettua näin perusteellisesti jalkoja, mutta kun tuotteet löytyy kaikki samasta paketista, huomaan kuinka ne on todellakin tarpeeseen.


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate