Cause life is short - GASTRO CAFE KALLIO

tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Gastro Cafe Kallio - Fleminginkatu 7, Helsinki

Näitä harmaita kelejä ja päiviä on nyt odotettavissa, joten päätettiin piristää Kaitsun kans lauantai-aamua menemällä aamupalalle kahvilaan. Gastro Cafe Kallio on ihana kahvila Fleminginkadulla Kalliossa. Kahvilasta löytyy herkulliset vaihtoehdot aamupalalle tai vähän isompaankin nälkään.

Meidän aamupala koostui tällä kertaa omeletista, ja leipäkorista parilla eri leipävaihtoehdolla, sekä kahvista ja tuoremehusta. Kaikki on nimensä mukaisesti tuoretta ja leipä leivottu kahvilan keittiössä. Juomalistalta löytyy myös viinejä ja pienpanimo-oluita.

Tuulen vihmoessa ulkona, lämmin kuppi kahvia ja herkullinen aamupala on todella paikallaan. Tuijottelin ikkunasta lentäviä lehtiä ja jaettiin siinä samalla meidän aamupalaa. Puhelimet jätettiin suosiolla takin taskuun ja keskityttiin vain juttelemaan ja syömiseen. Rakastan just tollasia viihtyisiä, ja tunnelmallisia pieniä kahviloita, mihin tekee mieli palata aina uudestaan ja uudestaan. Ja aina sieltä joku pöytä vapautuu, vaikka täyttä olisikin ovesta sisään astuessa.

Tällaset aamut tekee näistä harmaistakin päivistä ihania, saa hyvällä syyllä ottaa rennosti ja nauttia hyvästä ruuasta ja olla vaan. Onko teillä jotain lemppari-kahviloita Helsingissä? Tämä kahvila-intoilija ottaa innolla uusia vinkkejä vastaan! :)


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate