Iholla - Boss The Scent For Her

tiistaina, marraskuuta 22, 2016
Tuoksuissa on aina voimakas tunnelataus, usein ne ihanimmat muistot ja kohtaamiset on tallentunut mieleen jonkinlaisena tuoksuna. Joskus tulee myös niitä hetkiä, kun en heti muista, mistä jokin tuoksu muistuttaa. Mutta olo on jotenkin täynnä sitä samaa hyvää oloa ja kutkutusta, kuin sinä hetkenä, mihin tuo tuoksu mut palauttaa. Postaus on toteutettu yhteistyössä Hugo Bossin kanssa.

Olen tällä hetkellä elämässäni tosi onnellinen, kun on vierellä ihminen jonka kanssa jakaa arkea ja kokea uusia asioita. Tapasimme Kaitsun kanssa reilu kolme vuotta sitten, sattumalta veljeni kautta. Olen täydellinen romantikko ja Kaitsun kanssa tavatessa tuli heti sellainen olo, että tässä ihmisessä on jotain kiinnostavaa. Huoliteltu ulkonäkö ja houkutteleva tuoksu on niitä asioita, jotka saa välittömästi kiinnostumaan. Vaikka meidän ensikohtaaminen olikin sattumuksien summa, olen onnellinen, että se tapahtui juuri noin.

Aika nopeasti huomasimme tutustuessamme, ettei elämä olisi samanlaista ilman toista. Kun on olemassa ihminen, joka saa hymyn huulille ja kenen pelkkä tuoksukin saa aikaan positiivisen aallon sisällä kehossa, tuntee olevansa aika onnekas. Ikuisena romantikkona hetkessä eläminen ja rakkauden osoittaminen, vaikka tuoksumalla hyvältä, on sellaista, mitä tekee mielellään toisen vuoksi. Rakkautta on myöskin olla täysin oma itsensä toisen edessä, juuri sellaisena kuin on. Näiden kolmen vuoden aikana olemme oppineet tuntemaan toisemme ja rakastamaan toisiamme, nauttimalla jokaisesta hetkestä.

Hugo Bossin uutuustuoksu Boss The Scent For Her sai minut pohtimaan tuoksun merkitystä. Parhaimmillaan tuoksu viettelee, pysäyttää ja vangitsee. Toisen ihmisen kohtaamisessa tuoksu on se, jolla voi tehdä vaikutuksen. Bossin uutuustuoksussa yhdistyy eleganttius ja naisellisuus hunajalla kuorrutetun persikan, kaakaopavun sekä freesian raikkaassa tuoksumaailmassa.

Tuoksu on omaan makuuni sopivan raikas, mutta ei kuitenkaan liian kevyt. Vastustamattoman tuoksun lisäksi itse hajuvesipullo on niin kaunis. Naiset tunnetusti arvostavat hyvän tuoksun lisäksi pullon kaunista ulkonäköä. Myös miehille on tehty tätä tuoksua vastaava pari The Scent. Tämä tuoksu olikin ihana antaa lahjaksi Kaitsulle juuri meidän kolmannen vuosipäivän kunniaksi, joka oli nyt marraskuun alussa.

Jokaisella teistä lukijoista on nyt mahdollisuus voittaa tuoksupaketti, joka sisältää yhden miesten tuoksun The Scent sekä yhden naisten The Scent for Her uutuustuoksun.

Voittaja arvotaan 28.11, joten osallistumisaikaa on viikon verran. Jaa tämän postauksen kommenteissa oma tuoksutarina, mitä muistoja tuoksut sinussa herättää? Miten joku tuoksu on aikoinaan ollut mukana tärkeässä tilanteessa? Ja voit voittaa ihanat lahjat vaikka pukinkonttiin. Lisää kommenttiin myös oma sähköpostiosoitteesi. Tarkemmat ohjeet löytyy vielä täältä.
Yhteistyössä: Boss

23 kommenttia

 1. Parhaat muistoni tuoksuihin liittyvät lapsuuteen, kun mummolassa parasta oli päästä tuoksuttelemaan mummon upeita hajuvesipulloja, joihin koskeminen itsekseen oli ehdottomasti kielletty, sillä tuoksut olivat niin kalliita. Joka kerta sain valita yhden tuoksun jota ihan pikkuriikkisen suihkautettiin kaulalle. Ja kyllä siitä sitten oltiinkin ylpeitä :) vaaleanpunainenhattara(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Omat ekat muistot liityyy escadan kesätuoksuihin. Niistä aina tiesi että kesä on jo ovella. Kuitenkin olin jo silloin suht järkevä hankinnoissani enkä hankkinut itselleni kuin yhden kyseisistä tuoksuista :D
  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 3. Minulle tuoksut tuovat tärkeitä muistoja elämäni varrelta; äidin tuoksuja sai aina lapsuudessa ja nuoruudessa tuoksutella, vieläkin muistan mille äidin suosikkituoksu tuoksuu. Tuoksut tuovat mieleen myös ensimmäiset ihastumiset, rakastumisen nykyiseen mieheeni... Aina kun jonnekin on hienompana lähdössä, pitää muistaa laittaa jotain tuoksua, sillä se kruunaa kokonaisuuden ja siitä tulee juhlatuulelle. Tuoksun valinta onkin joskus hankalaa, sillä eri tilanteessa tekee mieli laittaa eri tuoksua. Pitää tuoksutella eri hajuvesi mikä käy itselle parhaiten juuri silloin, siihen hetkeen ��
  noosi81@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oma tuoksumuistoni sijoittuu pitkälle lapsuuteen. Äitini osti minulle kauniin heleän vaaleanpunaisen Barbie -hajuvesipullon, jota olin hipelöinyt tovin kaupassa. Olin kovin innoissani ensimmäisestä hajuvedestäni. Kotipihalle päästyämme kuitenkin pudotin ihanan Barbie hajuveteni suoraan asfaltille, johon se särkyi sirpaleiksi. Minua harmitti kovasti ja itkinkin vuolaasti. Seuraavana jouluna yhdestä paketista paljastui tuo samanainen hajuvesi. Oli niin riemuissani lahjasta ja muistan kuinka hajuvesi tuli käyteyttyä viimeistä pisaraa myöten erinäisissä juhallisissa tilaisuuksissa. Vielä tänä päivänäkin muistan tuon tuoksun kuin eilisen! charlotta.ha@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ehkä noloin tuoksumuisto on viime vuodelta kun lähdin kiireellä, lapset kainalossa, muskarin pikkujouluun. Tilaisuus johon ei edes pitäisi laittaa mitään tuoksua, niin suihkasin mieheni tuoksua kaulalle. Johan oli kiusaantunut olo pikkujouluissa. Tänä vuonna olen toivottavasti huomaavaisempi! Bossin tuoksut on aina ollutmieluisia ja uusi tuoksu olisi kyllä tarpeen :) laitetaanpataporisemaan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Se, kuinka hajuaistin puhutaan olevan voimakkaimmin yhteydessä tunteisiin ja tätä kautta muistoihin on monien käytännön kokemuksien kautta tuttu. Olen niitä ihmisiä, jotka eivät voi käyttää samaa tuoksua uudelleen pullon loputtua, joten vuosien varrella muistoja liittyy moneen tuoksuun. Usein kuitenkin muiden käytössä olevat tuoksut tuovat, niin hyvät ja huonotkin, muistot tulvien mieleen. On myös ihanaa, kun jokin tuoksu muistuttaa lapsuudesta, matkoista ja ihastuksesta. Lyhyesti sanottuna parfyymit ovat niin paljon enemmän kuin vain turhamainen tuoksu - ne ovat muistojen alku.
  mavevavi@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 7. Itsellä on muisto ensimmäisen aikuisiän ulkomaanreissulta Thaimaahan. Aurinkorasva, jota silloin käytimme. En ole malttanut heittää purkkia roskiin, sillä aina kun haistan sitä pääsen takaisin Thaimaahan ja siihen rissun tunnelmaan. adelieätwippies.com

  VastaaPoista
 8. Tietyistä tuoksuista tulee mieleen vuodenajat, ja lempparituoksuja on ruokatuoksut joista tulee mieleen perhe :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Minä rakastan tuoksuja ja ne yhdistyvät herkästi muistoihin. Riisipuuron ja tuoreet sämpylät saavat mieleeni rakkaita mummolamuistoja. <3 Rakastan myös hajuvesiä, mutta olen hyvin herkkä niille - tuoksun pitää olla miellyttävä kaikin vivahtein. Hugo Bossin tuoksut miellyttävät usein. Miesten tuoksut muistuttavat juurikin omasta aviomiehestäni, joka on kovin tykästynyt niihin. Ensi treffeiltäkin tuon tuoksun muistan.. :)
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)
  ps. joulussahan tuoksuvat parhaiten omena ja kaneli.. ja piparit. <3

  VastaaPoista
 10. Tuoksut herättävät minussa todella voimakkaita tunteita ja ne tuovat mieleen monia menneitä asioita. Yksi jatkuvasti toistuva muisto, joka palaa mieleen, on hevoskirjat, koska käytän edelleen samaa käsivoidetta, jota laitoin koululaisena aina iltaisin lukiessani hevoskirjoja :) Yksi tuoksu on kuitenkin ylitse muiden, erään tärkeän henkilön käyttämä tuoksu, joka tuo mieleen paratiisiloman ulkomailla :) minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Minulle ensimmäiset tuoksut tuovat myös mieleen Escadan ja ne kesätuoksut. Joka vuosi oli pakko käydä ostamassa uusi ja pullojahan kertyi :) Nykyisin on tullut käytettyä paljon myös muun merkkisiä tuoksuja. Tuoksut ovat itselle tärkeitä, ne herättävät paljon tunteita ja tuovat mieleen monia menneitä asioita :)
  s_tihinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Aah,elämä on ihania tuoksuja tulvillaan;vasta pesty pyykki,ulkona raikastuneet vuodevaatteet,kesäsade,vasta paistettu pulla,joulun lähestyessä kynttilät ja piparit.Puhumattakaan kosmetiikasta ja
  hajuvesistä,suihkaus iholle virkistää ja piristää harmaimmankin päivän!
  maj.britt.sundqvist@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tuoksut ovat aina olleet minulle todella tärkeä juttu. Hajuaisti on itseasiassa ensimmäinen aisti,joka meille kehittyy jo kohdussa ja tuoksut voivat tutkitusti viedä mielen ajassa vuosia taaksepäin. Oma hajuvesihistoriani on saanut alkunsa jo lapsuudessa,kun nuuskuttelin äidin ja mummon hajuvesiä,jotka sen ajan tyyliin olivat aika mausteisia ja vahvoja. Oma ensimmäinen tuoksuni oli teini-ikäisenä Seppälästä ostamani vaniljan tuoksuinen hajuvesi, jonka ostin,kun kuulin,että vanilja oli sen aikaisen ihastukseni lempituoksu. En tiedä vaikuttiko tämä hajuvesi asiaan,mutta aloimme seurustelemaan ja olimme monta vuotta yhdessä. Kun ikäni lähestyi pariakymppiä kuvioihin tuli Lancomen tuoksut ja varsinkin Poeme oli suosikki monta monituista vuotta(siinäkin muuten yksi päätuoksuista on vanilja). Jotkut sen aikaiset ystävät ovat sanoneet,että vieläkin Poemen tuoksuessa heille tulee minut mieleen. Tuoksut jäävät muistiin ikuisesti. Vuosien varrella Poeme on jäänyt taakse ja monet muut tuoksut ovat olleet ja tulleet vieraaksi kylppärin kaappiin. Nykyään hajuvesimakuni muuttuu nopeammin kuin nuorena, mutta kaikissa tuoksuissa on aina tärkeää se,että se on juuri omaan makuun sopiva eikä siinä häiritse mikään. Lemppari hajuveden pirskottelu on aamun luksushetki, on ihanaa tuoksua ihanalta!
  mslittlepepper@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Nyt kun talvi tulossa, niin jouluiset tuoksut on aivan ihania. Niistä tulee mieleen aina lapsuus ja se jouluntaika :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Minun lempituoksuni on Beyoncen heat rush. Minulla tulee siitä aina mieleen musiikki. Koska käytin sitä koulun musiikkitunneilla.

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti kanelin tuoksu ja Escadan Cherry in the air tuovat mieleen jouluaatot mummolassa sukulaisten kanssa. Ja tottakai piparin tuoksu tuo joka vuosi mieleen hetket, kun äidin kanssa leivottiin pipareita jouluna :)
  Sähköposti: riia.karkkainen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Oon ehdottomasti tuoksuihminen ja ne tuo aina voimakkaasti tunteet pintaan. Syksyn ensimmäiset päivät, kesäaamu, meri, pakkanen (kaikki ei tunnista tätä tuoksua! :)), vanha biletuoksu vuosien takaa tai paikat! Voi että, miten 20 vuotta vanhat muistot ja tunteet voi nousta hetkessä pintaan, jos jossain tuoksuu samalle kuin mummolassa. Tai meidän isän partavesi ja villapaita. <3
  Hannas_@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Escadan tuoksuista tulee aina vahvasti kesä ja kukkaset mieleen.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Itselläni on luottohajuvesi. Hauska sattuma on, että yhdellä kaverillani on sama tuoksu luottohajuvetenä. sonjaemiliia (at) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Oma mummoni tuoksui aina Chanel5:lta =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Oma mummoni tuoksui aina Chanel5:lta =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tuoksut tosiaan tuovat muistoja mieleen. En unohda koskaan Cliniquen Happy -tuoksua, jota ystäväni käytti vaihto-oppilasvuotenamme. Tuoksu palauttaa minut aina noihin maisemiin. Myös lapsuuden keväissä maaseudulla oli oma tuoksunsa, kun maa, metsä ja kuivumassa olevat koivuklapit alkoivat sulaa ja tuoda ilmaan omaa ihanaa tuoksuaan<3 Täällä kaupungissa sitä pääsee enää harvoin tuoksuttelemaan.
  Visuaalisesti ihana blogi, ilolla seuraan<3
  heidi.ulvila@outlook.com

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate