ASUS / INDIEDAYS

tiistaina, marraskuuta 08, 2016
Ootte varmasti huomanneet, että Indiedaysilla ja ASUS:ksella on menossa workshopit, joissa on tutustuttu mm.  blogin kävijämäärien kasvattaminen SEO:n avulla, Google Analyticsin käyttöön ja muutenkin meille bloggaajille koneen käyttöä helpottaviin ominaisuuksiin. Blogipostaus on osa ASUSin The Next Level of Blogging –kampanjaa.

Osallistuin itse myös workshoppiin, jonka kautta sain paljon hyödyllisiä vinkkejä. Tämän kertaisessa ASUS:in lokakuun workshopissa tutustuttiin Windowsiin ja Office Workshoppiin. Tässä teille pieni listaus mitä hyötyä Microsoft-tilistä on:

Kaikki samassa paikassa
- Kun sulla on tili olemassa, saat kaikki Microsoftin palvelut,
kuten Skype, Xbox Live ja Stores käyttöösi.

Missä vaan ja millon vaan
-Luomalla tilin pääset omiin tietoihin, kuten valokuviin
ja tiedostoihin käsiksi miltä koneelta tahansa.
-Microsoft OneDrivellä voit jakaa tiedostoja tehdä yhteistyötä kenen tahansa kans kätevästi.

Uutta teknologiaa
-Windows Hello on salasanaton kirjautumismuoto,
joka tunnistaa käyttäjänsä kasvojen tai sormenjäljen perusteella.

Turvallista ja suojattua
-Kaikkien aikojen turvallisin Windows varmistaa laitteen kokonaisvaltaisen suojauksen sen koko käyttöiän ajan. Nämä palvelut tulevat ilman lisämaksua.

Pikakomennot
-Bloggaamista helpottamaan ja ruudun tehokasta käyttöä varten on olemassa useita pikakomentoja, esim. painamalla Windows-logo + D,
saat kaikki avoimet ikkunat kerralla suljettua ja palaat työpöydälle.
Opettelemalla näitä pikakomentoja moni asia helpottuu
ja ne oppii muistamaan pari kertaa käytettyään nopeasti.Uskon, että jokaiselle bloggaajalle olis hyödyllistä oppia käyttämään tietokonettaan parhaalla mahdollisella tavalla. Itsekin opin lähes joka päivä jotain uutta, joko kantapään kautta tai sitten kysymällä Kaitsulta. Paras tapa oikeanlaisen käytön opetteluun on kuitenkin tällaseen workshopiin osallistuminen. Paikalla on alan ammattilaisia ja kokeilemalla saman tien erilaisia toimintoja opin ainakin itse parhaiten, kuin vaan lukemalla ohjeita. Ja näissä workshopeissa tyhmiä kysymyksiä ei oo olemassakaan, yhdessä kokeilemalla asioita on muutenkin paljon hauskempi opetella.

Workshopeihin voi hakea kuka tahansa bloggaaja täyttämällä lomakkeen joka löytyy, ASUSin The Next Level of Blogging with ASUS –asiantuntijablogista, osoitteesta www.asus.indiedays.com . Marraskuun lopulla järjestetään seuraava workshop, joten käykää ihmeessä klikkaamassa oma hakemus sisään!


NinaYhteistyössä ASUS

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate