Max Factor - Make Glamour Happen

lauantaina, marraskuuta 12, 2016


Indiedaysin ja Blogirinki Median Bloggers Inspiration Day:ssa pääsin Max Factorin pisteellä meikattavaksi. Käytössä heillä oli tän hetken uutuuksia mm. uusi ripsiväri False Lash Epic,
jonka harjassa on neljä erityyppistä harjasta.

Tätä en päässyt vielä testailemaan, mutta muiden uutuuksien joukosta mulle käytettiin meikkiin Nude Palette Eyeshadow palettia sävyissä Cappuchino Nudes. Paletista löytyy nimensä mukaisesti nuden eri sävyjä vaaleasta helmiäisestä mustaan. Paletissa on hyvä pigmentti ja sävyt helmiäisistä mattaväreihin sopii hyvin varjostuksien ja korostuksien tekoon.


Luomivärin pohjustuksena mulle käytettiin Masterpiece Color Presision Eyeshadow -nimistä geelimäistä luomiväriä vaaleassa helmiäissävyssä. Tuotetta oli helppo levittää aplikaattorin ja sormen avulla. Sitä voi käyttää sellasenaan metallinhohtoa tuomaan, tai juuri tähän tarkoitukseen kuin mulle, luomivärin pigmenttiä korostamaan primerina.

Silmien rajaukseen käytettiin Super Liner Perfect Eye Liner -nimistä nestemäistä rajauskynää. Jäljestä sai tosi tarkkaa ja pientä, joten rajauksen paksuutta on helppo säädellä.

Silmämeikistä tehtiin päivämeikin tyylinen, paletin eri sävyjä käyttäen ja rajaten silmät kevyesti, jotta yleisilme on tarpeeksi intensiivinen.Silmien kanssa mulle tehtiin vadelmanpunaiset huulet Max Factorin Lip Finity Longwear Bullet huulipunalla, joka on vedenkestävää ja huulia kosteuttavaa. Täydellinen siis talven kuivattaviin ja tuiskuisiin keleihin.

Kiitos Max Factorille ammattitaitoisesta meikistä ja ystävällisestä palvelusta. Max Factorin piste oli muutenkin super houkuttelevan näköinen, ja tuotteet oli kauniisti esillä. Hinta-laatusuhteeltaan Max Factorin meikit on hyviä, tuotteista löytyy pigmenttiä ja meikit tuntuu hyvältä iholla. Joten voin kyllä suositella teillekin, jotka ette oo vielä kokeillut kyseistä brändiä.

Ihanaa viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate