SOFT & CREAMY Makeup

sunnuntaina, marraskuuta 20, 2016Otin nyt parempaan testaukseen BHCosmeticsin Wild Child paletin, josta kerroinkin aikasemmin täällä postauksessa.

Käytin silmämeikissä Wild Child paletin kahta liilaa sävyä varjostuksiin. Liikkuvalle luomelle laitoin Make Up Storen kullansävyistä eyedustia. Eyedustit antaa ihan mielettömän ulottuvuuden lopputulokseen, käytän niitä oikeastaan joka kerta, kun haluan saada silmämeikistä vähän näyttävämmän. Kuvissa se ei pääse ees oikeuksiinsa. Joka kerta Make Up Storella käydessä en voi olla ihastelematta noita ihmejauheita.
Huulilla on mun tän vuodenajan lempparia, Make Up Storen persikkaista huulipunaa. Koostumus on kosteuttava ja sävy on luonnollinen, mutta tuo kuitenkin vähän väriä huulille.

Meikin viimeisteli Macin shimmer poskipäillä. Kuvissa tämäkään ei niin erotu, koska otan kuvat mielummin luonnonvalossa, kuin salamalla. Mutta Macin meikeissä on kyllä pigmentti aina tosi hyvä.BH Cosmetics - Wild Child Baked Eye Shadow Palette / MAC - Soft & Gentle Mineralize Skinfinish / Make Up Store - Golden Mane Eyedust / Make Up Store - Trip Lipstick


Tarkoituksena oli saada meikistä pehmeä, mutta kuitenkin väreiltään tarpeeksi näkyvä. Voimakkaat rajaukset jätin kokonaan pois, alaripsiin vaan ripsaria ja yleisilme jäi tarpeeksi utuiseksi.


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate