Ihanjees -tukka

sunnuntaina, marraskuuta 27, 2016takki - Vero Moda / poolomekko - Cubus / nilkkurit - Zio

Tiedättekö ne kiharat, kun aamulla erityisesti varaat aikaa niiden tekoon, laitat huolellisesti lämpösuojaa, otat oikean kokoisia osioita ja teet kiharoista huolellisesti, rauhassa sopivan kokoisia, Victorias Secret -tyylisiä beach-laineita? Siihen ajatuksen tasolle se sitten jääkin, kun hetken ulkona oltua ne onkin jo tipotiessään.

Tällä viikolla on ollut jotenkin erityisen huono hius-sää, sadetta, tuulta ja kylmää. Eikä nyt ehkä tuo kylmyys niinkään. Mutta jos yrität vähänkään laittaa hiuksia ja lähteä ne aukinaisina liikenteeseen, lopputulos on se, että 15 minuuttia sitten tekemäsi kiharat on kadonneet, hiukset tuulen tuivertamana söpön pörröiset ja pitkin kasvoja.

Lopputulos selvisi itselleni vasta jouluisia kauppoja kierrellessä ja vahingossa katseen osuessa peiliin. Ai tällainen pörrötukka tänään? Tilanne lähinnä nauratti ja loppujen lopuksi nuo kevyet laineet olikin ihan jees.

Tänä jouluna me ollaan päätetty Kaitsun kans olla ostamatta lahjoja ollenkaan, sillä rahaa kerätään sattuneesta syystä ihan toiseen juttuun, josta kerron teille varmasti ens viikolla. Miksei voisikin vaihteeksi pohtia niitä ei-materiaalisia lahjoja, ajatuksella yhdessä vietettyä aikaa, hyviä tekoja toiselle tai yhteisiä lupauksia.

Tän loppuillan lupaan olla pois koneelta ja laittaa kännykän piiloon, ihanaa sunnuntai-iltaa sinne teillekin.


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate