Synttäriyllätys

sunnuntaina, toukokuuta 22, 2016
Oon aina tykännyt järjestää yllätyksiä ja miettiä mikä ois sellasta, mistä toinen just tykkäis. Tässä tapauksessa puhun tietenkin positiivisista yllätyksistä, heh. Poikaystävällä oli syntymäpäivä viime torstaina ja mulla ei ollut mielessä mitään erityistä tavaraa lahjaksi, joten päätin keksiä jonkun muun jutun, mistä jäis kiva muisto.

Me käydään suht usein Porvoossa, muttei olla koskaan käyty Haikon Kartanossa tai sen ympäristössä. Jostain se tuli mun mieleen, kun aloin tätä synttäriylläriä miettimään, joten päätin varata meille sinne hotelliin yön. Pidin viimeiseen asti salaisuutena meidän matkan kohteen ja synttärisankari olikin iloisesti yllättynyt, kun auto kurvasi kauniisiin Haikkoon maisemiin.

Haikon Kartano ja Spa Hotelli löytyy ihanan puistoalueen keskeltä, meren rannalta. Porvoon keskustaan on noin 6 kilsaa, joten luonnon rauhasta pääsee myös nopeasti Porvoon kuhinaan. Kylpylää oli juuri uudistettu, sieltä löytyy myös kuntosali ja Haikon kartanopuiston alue on ulkoiluun ihan mielettömän kaunis.

Yhden yön reissun aikana me ehdittiin kiertelemään pitkin meren rantaa nauttien aurinkoisesta säästä, käydä kylpylässä uimassa ja piipahtaa lauantai-iltana Porvoon vanhassa kaupungissa syömässä. Söin ihan mielettömän hyvää pitsaa Gabriel 1763 -nimisessä ravintolassa, jossa ei oltu koskaan käytykään. Sen jälkeen käytiin lasillisella Porvoon Paahtimossa joen varrella. Sunnuntaina piipahdettiin vielä sukuloimassa Porvoossa ennen kuin suunnattiin takas kotiin.

Ihan mieletön kesäkaipuu ja loman odotus iski päälle, kun tajusin, että loman alkuun ei oo enää kuin reilu kuukausi. Tällä kertaa me ei olla edes vielä tehty mitään suurempia matka- tai lomasuunnitelmia kesäksi, mutta eiköhän ne viikot täyty ohjelmasta. Ja haluan myös ehdottomasti nauttia siitä tekemättömyydestä ja tehdä ex tempore päiväreissuja jonnekin ja nauttia vaan.

Nyt jännäämään Suomen peliä, pidetään peukkuja!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate