Street Gastro - Katukeittiö Kalliossa

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2016


Kaikki hyvä pitää laittaa kiertämään, joten tässä teille taas yks ihana käymisen arvoinen katukeittiö. Ravintola -sana ei istu enää niin hyvin tähän tän päivän "ulkona syömiseen" ja jotenkin se sanana ei kuvaa ruokailua ja tunnelmaa tän tyyppisissä katukeittiöissä. Kun malttaa mennä pari askelta itään Helsingin ydinkeskustasta hyvän ruuan perässä, Street Gastro löytyy Sörnäisistä, Vaasankadulta.

Street Gastrosta saa leipiä viidellä eri täytteellä, mm. lammas-, härkä-, ja seitan täytteellä, salaatteja ja lisukkeeksi bataatti- tai perunalohkoja. Leipä leivotaan paikan päällä ja muutkin raaka-aineet on aina ollu tuoreita ja niitä on annoksessa paljon. Usein mulla jää pieni osa leivästä syömättä, kun oon jo niin täynnä, eli ruokaa on aina annosta kohden todella riittoisasti.

Paikka on ihanan kotoisa ja tän ajan hengen mukaan rento ja viihtyisä.  Kesäisin ja hyvällä säällä ruoka syödään tietenkin katuterassilla ja nautitaan samalla ihastellen ohikulkevia ihmisiä ja Kallion tunnelmaa. Street Gastroja löytyy Helsingistä jo ainakin kuus kappaletta.

Ruuan jälkeen matka jatkui pyöräillen espalle puistojätskille. Välistoppina pysähdyttiin Tuomikirkon kulmille nauttimaan lämmöstä. Tällastahan se kesä olikin ja pian on taas.2 kommenttia

  1. Mä kävin eilen tsekkaamassa Iso-Roobertin Street Gastron. Päädyin näin ekalla kerralla härkäsandwichiin. Oli kyllä niin hyvää, että käyn varmasti uudestaan syömässä Street Gastrossa! :)

    http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Eikö, ihan super herkullista ja täyttävää! :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate