3 keväistä huulimeikkiä ja käyttökokemukset

sunnuntaina, toukokuuta 08, 2016



Mitä enemmän kesää kohti mennään, tykkään enemmän raikkaasta ja kevyestä huulimeikistä, jonka kanssa on helppo olla, eikä tarvi pelätä, että huulet näyttäis kuivalta tai väri leviäis. Toki tummassa huulimeikissä on puolensa, ja huulipunissa erilaista näyttävyyttä, mutta tällä hetkellä oon käyttänyt enemmän huulikiiltoja ja kevyempiä sävyjä.

Talven jäljiltä huulet voi olla kuivat ja elottomat, mutta huulikiillolla ne saa näyttämään pulleammilta ja kuivuuskin helpottaa. Huulet on kuitenkin hyvä kuoria aina ennen huulimeikin levitystä, sen jälkeen huulirasva vaikuttamaan ja jos haluaa kunnon pysyvyyden huulimeikille, niin lisää hieman meikkivoidetta huulille. Näin saa myös helpommin muuteltua huulimeikin sävyä haluamaansa suuntaan, kun neutraalista pohjustuksesta voi lähteä syventämään ja tummentamaan sävyä sopivaan voimakkuuteen.

Valitsin tähän postaukseen Nyxin Butter Lipstickin sävyssä Hubba Bubba Waouh, Victoria's Secretin Flavored Glossin sävyssä Love Berry ja Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorin. Käyn läpi jokaisen tuotteen ominaisuudet ja syyt miksi oon tykästynyt niihin. Sävyt ei oo hirmu kaukana toisistaan, mutta jokainen on hieman erilainen käytöltään ja koostumukseltaan.




NYX BUTTER LIPSTICK - HUBBA BUBBA WAOUH


Nyxin huulimeikki on kaikista lähimpänä huulipunaa näistä kolmesta ja sävy on tosi pastellinen ja peittävä. Tykkään käyttää tätä tummemman huulikynän kanssa, jotta huulimeikistä tulee kivemman sävyinen. Butter Lipstick sellaisenaan jättäis ehkä liian yksiulotteisen lopputuloksen. Tämän tuotteen kans on tärkeintä olla huulirasvaa alla kosteuttamassa ja kuoritut huulet, sillä kuivat huulet näkyis tämän sävyn läpi. Vinkkinä myös kannattaa alkuun laittaa tätä aika ohuesti, jotta lopputuloksesta ei tuu liian pakkelimainen.


_______






VICTORIA'S SECRET FLAVORED GLOSS - LOVE BERRY

Tätä huulikiiltoa kannan aina laukussa mukana, sillä se tuo nopeaa raikastusta huulille ja pysyy hyvin paikoillaan tahmean ja suht paksun koostumuksen ansiosta. Tässäkin siis pieni määrä huulikiiltoa riittää, jos ei halua ihan superkiiltäviä huulia. Tällä kertaa lisäsin huultenrajauskynää kiillon alle korostamaan lisää marjaista väriä. Huulet sai ihanan muhkean muodon värillä ja plussaa tässä huulikiillossa on herkullinen tuoksu ja maku.

_______






CLARINS INSTANT LIGHT - NATURAL LIP PERFECTOR

Clarinsin huulikiillossa on ihanan pehmeä koostumus ja aplikaattori on kaikista mukavin näistä kolmesta. Huulikiilto on ohuempaa koostumukseltaan, kuin Victoria's Secretin, mutta kiiltoa löytyy ja sävy on kauniin luonnollinen. Tätä käytän yleensä korostamaan huulten omaa sävyä, ilman mitään rajauskynää alla. Clarinsin kiillossa on myös ihana tuoksu ja tuote pysyy hyvin huulilla.

_______



Victoria's Secret Flavored Gloss - Love Berry & Lumene Lipliner - Wild Rose / Nyx Butter Lipstick - Hubba Bubba Waouh & Make Up Store Lipliner - Melon Matt / Clarins Instant Light Natural Lip Perfector /

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate